Artık Bodrum’un da Maldivler’i olacak

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Instagram: @bariskocaoglu
twitter: @bariskocaoglu66

Geçen hafta, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un davetiyle kendimi Maldivler’de buldum. Erden Timur hem genç, hem birçok başarıya imza atacak bir işadamı. Timur, emin adımlarla ilerleyerek, güzel projelerle adını sektörde başarıyla anılmasını kısa sürede sağladı. Banyan Tree Vabbinfaru, Maldivler’in masmavi denizi ve beyaz kumlarıyla bezeli muhteşem bir otel… Balayına çıkacak çiftler ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir ortam hakim… Tabii ki köpekbalıklarını es geçmemek gerekir. Gecenin bir vakti iskele etrafında köpekbalıklarını görmeniz an meselesi. Sırf gece mi, gündüz saati de her an karşınıza çıkabilir. Zaten bu konuda da size gerekli uyarıları yapıyorlar. Gece yapılabilecek en iyi aktivite yerli bir grubun yapmış olduğu müzik eğlencesi olur. Müziğin dışında masaj yaptırmayı da unutmamak gerekiyor. Oraya gittiğinizde denize nazır mutlaka bir masaj yaptırın derim. Dediğim gibi çok sakin bir ada hayatı var ve 3 gün size sıkıcı bile gelebilir. Bu yüzden Erden Timur, doğru bir hamleyle Maldivler’i Bodrum’a taşıyor… Banyan Tree Türkiye’de ilk otelini açacak. Hem de Bodrum Yalıkavak’ta lüks resort konseptiyle… Nef projede Bodrum için yeni bir yaşam stili, doğal ve organik bir yaşam vaat ediyor. Projeye başlanıldığı andan itibaren yüzde 35’i hemen satılmış. Bu sayede Maldivler’e gitmeye ihtiyaç duyulmadan, uzun süren uçak yolculuğuna gerek kalmadan tatil yapmak isteyenler için Maldivler, ayağınıza geliyor. Bodrum’un hem doğası, denizi, hem de hareketli gece yaşamı içinde yer alacak olan çok doğru bir proje olmuş bence. Çocuklar ve aile değerleri önceliği olan, kazanılanın paylaşılması gerektiğini bilen, birçok vakıfla sosyal sorumluluklarını yerine getiren Erden Timur’un adını bundan sonra, daha çok duyacağımızdan eminim.

ÜNLÜLER AŞKA GELDİ

Mayıs ayıyla beraber ünlülerimiz adeta aşka geldi. Kimisi gizli kapaklı, magazinden kaçarak aşkını gizlemeye çalışırken, kimisi de sosyal medya hesaplarından resimlerle aşklarını duyurmayı tercih etti. Şarkıcı Bengü, Instagram hesabından işadamı sevgilisi Selim Selimoğlu’yla olan aşkını ilan ederken “Çok bekledim seni sevgilim” sözlerini yazmaktan çekinmiyor. İbrahim Çelikkol, Mihra Mutlu’yla çekilmiş yanak yanağa pozu paylaşarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Paylaşımının ardından sevgilisinin Fahriye Evcen’e benzediği yorumları yapıldı. Bir de, baş başa yemek yiyip, magazincilerden kaçarak aşk haberlerini kesin bir dille yalanlayanlar var. Tuvana Türkay ve Fenerbahçeli Alper Potuk. Yakında bu aşk gerçek mi değil mi ortaya çıkar. Cem Yılmaz’ın adı gün geçmiyor ki başka bir güzelle anılmasın. En son gelen bilgilere göre; Cem Yılmaz, ‘Fi’ dizisinde oynayan Merve Çağıran’la yeni bir aşka yelken açtı. Ama bu durumu da esprili bir şekilde “Ozan Güven ile seviyeli ve uzun yıllara dayanan bir ilişkim var” lafıyla geçiştiriyor. Bakalım bu yıl ünlüler dünyasında daha ne aşklar görüp yazacağız ama belki de en doğrusu Bengü gibi direkt beraberliğini kendi ağzından, dedikodulara yol açmadan duyurmak.

BİR BAŞKA GÜLŞEN

Gülşen, pop müzik şarkıcıları arasından kendini o kadar güzel bir yere koydu ki. Sadece şarkıcı değil, söz ve beste yazarı olarak müzik dünyasında artık başka bir noktada. Yıllardır yaptığı her albüm hem çok başarılı oldu hem de tek şarkılık albümler yapmadığını herkese ispatladı. Yıllardır en güzel şarkılarını da başkalarıyla paylaşmaktan korkmadan kendine bambaşka bir yol açtı. En son albümünde Demet Akalın’a verdiği ‘Hayalet’ şarkısı ortada. Demet’in belki de bugüne kadar okuduğu en iyi şarkılardan biri oldu ve zirvede kalmaya devam etti. Şarkıları sadece kendine ayırmak yerine başkalarıyla paylaşması ne kadar komplekssiz bir kişiliğinin olduğunun göstergesi. Eşi Ozan Çolakoğlu ile de daha çok güzel şarkılara imza atacağından eminim.