Arnavutköy’de lezzet şöleni

İki yıl önce Arnavutköy’de kapılarını açan ve kısa sürede kendi müdavimlerini yaratan Hudson, lezzet yolculuğuna yeni şefiyle devam ediyor.

“İyi yemek, iyi müzik ve sanat” konseptiyle öne çıkan Hudson’ın mutfağı şimdi yetenekli şef Arda Önay’a emanet. Şefin Hudson’ın mönüsünde yer alan yemekler arasında balık yumurtası ile hazırladığı kendi spesiyali aglio e olio spaghetti, Hint mutfağının en bilinen lezzetlerinden tikka masalanın farklı bir yorumuyla üç aşamada pişirilen ev yapımı özel patates kızartması ve peynir fondü ile sunulan antrikot gibi tatlar dikkat çekiyor.

Şehrin yeni eğlence durağı 

Vor Klein, restoran ve bar konseptiyle Karaköy’de kapılarını açtı. İsmail Alper ve Burak Yön’ün ortaklığıyla açılan mekân,

öğlen başlayan servisinin ardından geç saatlere kadar konuklarını ağırlayacak. 

Gündüz ve akşam olmak üzere, iki farklı mönüde geleneksel lezzetlerle harmanlanan yemeklerin sunulduğu işletmede her akşam piyano eşliğinde canlı müzik performansı misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. 

Beyrut mutfağı

Kozyatağı Hilton’un içinde yer alan Al SharQ, eğlence ve lezzeti bir arada sunuyor. İşletme 14 Şubat’a özel mönüsünde minik dokunuşlar yaptı. Beyrut mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan mekân, zengin mönüsüyle damaklara ziyafet yaşatacak.

Gastronomi dünyası Fransa’da buluşuyor

Dünya yiyecek- içecek sektörünün kesişim noktası ve sektördeki her profesyonel için bir referans etkinlik olan “Sirha Lyon” 26-30 Ocak tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleşecek. 10 bin metrekare genişletilen fuarda, 3 bine yakın marka ve katılımcı yer alacak.