“İyi yemek, iyi müzik ve sanat” konseptiyle öne çıkan Hudson’ın mutfağı şimdi yetenekli şef Arda Önay’a emanet. Şefin Hudson’ın mönüsünde yer alan yemekler arasında balık yumurtası ile hazırladığı kendi spesiyali aglio e olio spaghetti, Hint mutfağının en bilinen lezzetlerinden tikka masalanın farklı bir yorumuyla üç aşamada pişirilen ev yapımı özel patates kızartması ve peynir fondü ile sunulan antrikot gibi tatlar dikkat çekiyor.
Şehrin yeni eğlence durağı
Vor Klein, restoran ve bar konseptiyle Karaköy’de kapılarını açtı. İsmail Alper ve Burak Yön’ün ortaklığıyla açılan mekân,
Gündüz ve akşam olmak üzere, iki farklı mönüde geleneksel lezzetlerle harmanlanan yemeklerin sunulduğu işletmede her akşam piyano eşliğinde canlı müzik performansı misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor.
Beyrut mutfağı
Kozyatağı Hilton’un içinde yer alan Al SharQ, eğlence ve lezzeti bir arada sunuyor. İşletme 14 Şubat’a özel mönüsünde minik dokunuşlar yaptı. Beyrut mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan mekân, zengin mönüsüyle damaklara ziyafet yaşatacak.
Gastronomi dünyası Fransa’da buluşuyor
Dünya yiyecek- içecek sektörünün kesişim noktası ve sektördeki her profesyonel için bir referans etkinlik olan “Sirha Lyon” 26-30 Ocak tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleşecek. 10 bin metrekare genişletilen fuarda, 3 bine yakın marka ve katılımcı yer alacak.