Arka Sokaklar'ın Rıza Babası Zafer Ergin'in eski eşi oyuncu çıktı! Meğer Cennet Mahallesi'nin yıldızıyla evliymiş

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakteri ile yıllardır izleyici karşısına çıkan Zafer Ergin ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Arka Sokaklar'ın Rıza Babası Zafer Ergin'in eski eşinin de kendisi gibi oyuncu olduğu öğrenildi. Ergin'in Cennet Mahallesi'nin yıldız ismiyle evli olduğunu duyanların ağzı açık kaldı. Cennet Mahallesi hayranları ortaya çıkan gerçeği duyunca şaşkınlık yaşadı.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımı olan Arka Sokaklar 18'inci sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisinde rol alan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin özel hayatı da merak ediliyor.

Yıllardır Rıza Baba karakterini canlandıran ve hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Zafer Ergin'in hayatıyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

ZAFER ERGİN'İN CENNET MAHALLESİ'NİN YILDIZIYLA EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu Ergin ile Cennet Mahallesi dizisinde Pembe karakterine hayat vermiş olan Melek Baykal'la evli olduğu öğrenildi. 1975 yılında evlenen Zafer Ergin ve Melek Baykal çifti, 4 yıl süren evliliklerini 1979 yılında sonlandırma kararı alarak boşandı.