Arda’ya babalık şoku

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

En son saçlarını ektirdiği haberleriyle gündeme gelen Arda Kural, geçtiğimiz günlerde kendisiyle ilgili bir iddia ortaya attı. Dediğine göre bizim kendisinden haberimiz olmadığı yıllarda bir evlilik yapmış ve o evliliğinden bir de kız çocuğu olmuş. Arda’nın söylediğine göre kızı şu anda tam 7 yaşına girmiş ve eski eşi çocuğunu kendisine göstermiyormuş. Buraya kadar her şeyi anlıyorum da neden bu açıklamayı filminin tanıtımı yapılırken anlatma gereksinimde bulundu. Arda’nın bugüne kadar ilginç açıklamalarına şahit oldum ama bu kadarına çok şaşırdım. Açıklamaları ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemiyorum. Sonuçta yeni filminin PR döneminde bu açıklamaları yaptığı için eminim ki benimle birlikte birçok kişinin de aklına “PR söylemleri” olarak geliyordur. Ancak doğruysa da kendiyle ilgili yaptığı bu samimi açıklamayı yanlış bir zamanda yaptığını söyleyebilirim.

AŞK 'BEN'İM 

Sultana’yı hatırlarsınız 2000 yılında çıkarttığı “Çerkez Kızı” albümüyle bayağı gündeme oturmuştu. Ama albümle beraber anne tarafından gelen Çerkez genleriyle farklı bir güzelliğiyle konuşuluyordu. Sultana en büyük müzik kariyerini San Francisco’da devam ettirdikten sonra ENBE Orkestrası ile 2007 yılında “Rakkas” 2008 yılında “Şöhret Yolu” albümlerini çıkarmıştı. Şimdi duyduğuma göre yeni bir projeyle herkesi şaşırtacakmış. Geçen gün aşkla ilgili yaptığı yorum dikkatimi çekti. Aşk nedir sorusuna Aşk ‘Ben’im diyen Sultana’nın bu feministçe yanıtı yeni projesine etkili olacak mı acaba?

BÖYLE BOŞANMA DOSTLAR BAŞINA

Ünlü bir çift 11 yıllık evliliklerini büyük bir partiyle sonlandırdı. Ünlü yapımcı Cemal Mekan ve eski eşi Hatice Mekan, herkese ibret olacak bir boşanma yaşadılar. Önce boşandılar akşamında da dostlarıyla birlikte verdikleri bu kararı kutladılar. Ne kavga, ne gürültü, ne tehdit ne de gözyaşı gördüm. Yani böyle şeyler pek söylenmez ama kaderde ayrılık varsa eğer Allah herkese böyle bir ayrılık nasip etsin. 

NAZAN ÖNCEL’İN ACI GÜNÜ

İnsanın tanıdığı birinin ölüm haberini duyması tarif edilemeyecek bir üzüntü. Önce inanamıyorsun sonra bu acı seni yiyip bitiriyor. Geçen hafta biricik abimiz canımız Akşit Togay’ı kaybettik. Nazan Öncel’in sevgili eşi Akşit Togay. Nazan Öncel bir hafta arayla önce eski eşini yani oğlu Serkan Öncel’in Amerika’da yaşayan babası Salih Öncel’i sonra da hayat arkadaşı menajeri sırdaşı Akşit Togay’ı kaybetti. Hayat hep en güçlü insanları sınar ya aynen öyle oldu. Bu acı haberi duyan Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Fettah Can, Ferhat Göçer ve sayamadığım birçok ünlü isimle birlikte Akşit abimizi son yolculuğuna uğurladık. Başta Nazan Öncel olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum.