Antalya’da tatil rotası

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Antalya Belek’te konumlanan Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort, %30’a varan erken rezervasyon avantajı sunuyor. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa’nın havuzları vücudunuzu dinlendirirken ruhunuzu da yenileyen Crassula Spa’sı, dünya mutfaklarından oluşan  restoranları; Cornelia De Luxe Resort’ün özel mimarisi, zengin konaklama seçenekleri, çevresel farkındalık ve lüksü bir arada yaşatan Crassula EcoSpa’sı ve hizmet kalitesiyle tatilinizin her anını hayallerinizin ötesine taşıyor.

Karaköy’ün yeni mekânı

Karaköy’ün gözdesi OLDTOWN, Türk ve dünya mutfağına ait seçkin lezzetleri bir arada sunuyor. Konsepti ve dünya mutfağından özel tatlarıyla yeme-içme sektörüne farklı bir soluk getiren mekânın özel lezzetleri arasında çıtır karides, kalamar ızgara, mini köfte, penne files, agliğa oioli rodiotori, ossobuho, New York Steak sebze dolgulu, antrikot Izgara yer alıyor. Keyifli bir yemekle başlayan akşamlar saatler ilerledikçe yerini OLDTOWN Karaköy’ün misafirlerine ve konsepte özel müziklerin eşliğinde daha eğlenceli geçirilen saatlere bırakıyor.

Fırında tepsi mantı 

R.E.A.D Cafe, geleneksel tatların izini süren lezzet avcıları ve yeni tatlar keşfetmek isteyen misafirleri için mönüsünde Kayseri’ye özgü meşhur tepsi mantısına yer açıyor. The Grand Tarabya’da hizmet veren cafe mönüsüne tepsi mantısını ekleyerek yerel lezzetlere farklı dokunuşlar yapma geleneğini sürdürüyor. Et suyunda ağır ateşte pişen Kayseri’nin meşhur lezzeti tam 120 mantıdan oluşuyor. Haşlanmadan önce güzelce fırınlanıp daha sonra et suyu eklenerek ağır ateşte pişirilen tepsi mantısı, hem lezzeti hem de sunumuyla tadanları kendine hayran bırakıyor.