Annelere özel hediyeler!

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Annenize hediye edebileceğiniz en güzel, en farklı ve en özel hediyeleri sizler için hazırladık. İşte her bütçeye uygun alternatifler… 

Şehrin ortasında brunch keyfi

Hilton İstanbul Bomonti, Anneler Günü’ne özel mönüsüyle sizleri bekliyor. Özel piknik konseptli brunch mönüsüyle 12.00-15.00 saatleri arasında The Globe Restaurant’ta yaşanacak bu benzersiz deneyimi annenize hediye edebilir, birlikte eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda şehrin ortasında piknik yapma keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Aila kapılarını açtı

Türk mutfağının lezzet mirasının kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiği Aila, kapılarını açtı. Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında hizmet veren mekâna gelenleri Mısır Çarşısı’ndaki rengârenk görüntüleriyle İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen baharatlar için özel olarak hazırlanan Baharat Kütüphanesi ve geleneksel çiniler karşılıyor. 

İçindeki seni serbest bırak!

Dünyada dondurma ve çikolata hazzı denince akla ilk gelen isim olan Magnum, moda dünyasının iki ünlü ismiyle işbirliği yaptı. Moschino’nun Kreatif Direktörü Jeremy Scott ve süper model Cara Delevingne, Magnum’un “İçindeki Seni Serbest Bırak” kampanyasında Magnum Double için bir araya geldi. 

Yöresel kahvaltı 

Rumelihisarı’nda Boğaz’a karşı sunduğu birbirinden özel lezzetleriyle damaklarda şölen yaşatan Nezih Kebap Yuvalama, yenilenen dekorasyonu ve onlarca çeşidi bir arada sunan yöresel kahvaltısıyla annelere unutulmaz bir gün yaşatacak. Restoran, Anadolu’nun farklı yörelerinden gelen ekolojik ve organik kahvaltı çeşitlerini de sergiliyor. 

Pürüzsüz bir cilt için… 

Nubia mağazaları bünyesinde yer alan Babor’dan makyaj esnasında konfor ve ciltte etkili bir görünüm sağlayan Babor Age ID Serum Foundatio ile daha genç ve daha ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ürün özel içeriği sayesinde istediğiniz yoğunlukta kapatıcılık sunarken uzun süreli anti-aging etkisi sağlıyor. 

En doğal hediye 

Doğadan ilham alarak üretilen Ashley Joy bakım ürünleri, en güzel Anneler Günü hediyesi seçenekleri arasında yer alıyor. Ashley Joy’un parabesiz saç bakım ürünleri her şeyin doğalını düşünen annelerin vazgeçilmezi olacak. Saç bakım yağı, 24 özel bitkisel yağ içeriğiyle boyalı ve yıpranmış saçlara derinlemesine bir bakım yapıyor.

Birbirinden renkli bedeni sıkmayan koleksiyon

Faik Sönmez’in birbirinden renkli koleksiyonu değişik kültürlerin karması dokunuşlar, farklı toprakların duygularını yaşatıyor. Koleksiyonda göz alıcı pantolonlarda yeni formlar, yaz boyu zamansız ve günün her saati kullanılabilecek bir kolaylık sağlıyor.

Seyahat dostu 

Bavullar, Tergan’ın koleksiyonunda uzun soluklu tatillerin en renkli üyesi olarak ön plana çıkıyor. Büyük, orta, pilot ve kabin boyutlarında tasarlanan bavul modelleri, hem gezgin ruhların hem de iş seyahatine çıkanların öncelikli tercihi oluyor. 

Boğaz’da lezzet şöleni 

Boğaz manzarası ve birbirinden güzel lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Vogue, zengin brunch’ı ile Anneler Gününüze keyif katıyor. Açık büfe olarak sunulan brunch mönüsünde patatesli köy ekmeğinden peynirliği poğaçaya, sokak simidinden çikolatalı kruvasana, Antakya ceviz reçelinden Erzincan petek bala, dana jambondan Kayseri pastırmasına kadar pek çok çeşit yer alıyor. 

Eğlenceli bir hafta sonu 

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın mirasını yeni bir döneme taşıyan The Populist, ambiyansı, özel lezzetleri ve etkinlikleriyle eğlencenin nabzını tutmaya devam ediyor. Mekân bahar şenliği kapsamında; Hasan Köseoğlu, Cihan Saldıran ve Akordeon + Saksofon Mobil Müzik Grubu’nun performanslarıyla misafirlerine renkli bir hafta sonu yaşatacak.

Anı ölümsüzleştirin 

Anneler Günü’nde sımsıkı bir kucaklaşmanın, kocaman bir öpücüğün yerini hiçbir şey tutamaz. Fujifilm Instax ailesinin yeni üyesi Mini 9 ile hediyenizde fark yaratabilirsiniz. Çekilen fotoğrafı saniyeler içinde karta basan Instax Mini 9, beş canlı renk alternatifiyle de seçiminizi kolaylaştırır.

Yaz güneşi şehirde 

Modern silüetleri yaz koleksiyonunda bir araya getiren Deichmann, sandalet ve terlik tasarımlarıyla kadınların kalbini fethediyor. Sezonun ön planda olan konseptlerinden bohem ayrıntılar ve Afrikan çağrışımlarla renklenen koleksiyon farkındalığını ortaya koyuyor. 

Ankara’da balık keyfi bir başka!  

İstanbul’un en önemli deniz mahsulleri restoran zinciri olan Sur Balık, kısa bir aranın ardından Ankaralı balık tutkunlarıyla yeniden buluştu. İstanbul Arnavutköy, Sarayburnu, Haliç ve Cihangir şubelerinin yanı sıra Nevşehir Avanos’ta sunduğu lezzetleri, Çankaya’da Ankaralı misafirleriyle buluşturan Sur Balık, Gaziosmanpaşa’daki yeni binasında açılış kokteyli düzenledi. Açılış bir hayli renkli geçti. 

Ailece bir örnek!

Annelerinin kıyafetlerini giymekten vazgeçmeyen kız çocukları ve annelerine hayran erkek çocukları LC Waikiki’nin Anneler Günü’ne özel hazırladığı koleksiyonuyla modayı yakından takip ediyor. Sezonun öne çıkan desen ve renklerinin tüm detaylarıyla kullanıldığı koleksiyon baharı müjdeliyor.

Elektrikli rende

Türkiye’de ilk defa Karaca tarafından elektrikli spiral rende ve doğrayıcının bir araya getirilmesiyle tasarlanan Blendfit, Ece Vahapoğlu ve Akasya Asıltürkmen ev sahipliğinde ünlü isimlere tanıtıldı. Hayatınızdaki mutlu anlara eşlik eden Karaca, hem sağlıklı hem lezzetli sofralar hazırlamanız için bir ilki gerçekleştirerek elektrikli spiral rende Blendfit’i tasarladı.