Analı-kızlı defile

Türk Böbrek Vakfı, vakfın diyaliz merkezlerinde tedavi gören böbrek hastalarına kaynak sağlamak amacıyla ‘Anneler ve Çocukları’ adlı defile düzenledi. Defilede sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte podyumda yürüdü. Selda Topal ile Tuğba Şahin’in projelendirdiği organizasyon Shangri-La Hotel’de gerçekleştirildi. Ünlü modacı Gülnur Güneş’in destek verdiği defilede ünlü anneler ve çocukları, Güneş’in yeni markası Gigiis tasarımlarıyla podyumda 60’lar rüzgarı estirdi. 

Yardımsever melekler işbaşında

Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği’nin (ERDODER) anlamlı etkinliklerine bir yenisi daha geçen hafta ekledi. İstinye Park Zuma Restaurant’ta gerçekleşen yemek organizasyonuna cemiyetin yardımsever melekleri yoğun ilgi gösterdi. Vakfın üyelerinin ev sahipliği yaptığı yemek organizasyonundan elde edilen gelir, Sinop’ta 24 Mayıs’ta açılış yapılacak olan yenidoğan ünitesi için kullanılacak. Davette dernek başkanı Canan Göztepe başta olmak üzere vakfın diğer üyeleri de konuklarla yakından ilgilendi. 

Yalıda beach tanıtımı 

Nikki Beach Worldwide, Bodrum Torba’da yeni açtığı otelin tanıtım partisini Esma Sultan Yalısı’nda seçkin davetlilerini ağırlayarak gerçekleştirdi. Saat 20.00’de başlayan partiye sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. Konuklar, üst katta Nikki Beach’in fotoğraflarından hazırlanmış beyaz bir tünelden geçerek davet alanına girdi. Davetin başında misafirlere Nikki Beach Bodrum’un bir videosuyla yeni otel binası tanıtıldı.