Aldatmak'ın Ozan'ı Yusuf Çim ile Oğuzhan Koç arasındaki şaşırtan bağlantı! Geçmişleri aynı

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Yusuf Çim öel hayatıyla da merak edilen isimler arasında yerini alıyor. Bir dönem rol aldığı yaz dizileri ile adından söz ettiren Yusuf Çim'in kendisi gibi oyuncu olan bir isimle aşk yaşadığı oraya çıktı. Çim ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç arasındaki bağlantıyı duyanlar şaştı kaldı.

Çilek Kokusu, Hanım Köyle, İçimdeki Fırtına, Servet, İyi Günde Kötü Günde ve Akrep gibi iddiaları projelerde rol alan Yusuf Çim son dönemin en popüler erkek oyuncuları arasında yerini alıyor.

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, şimdilerde ATV'de ekrana getirilen Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Alize Gördüm, Berkay Ateş ve Aras Aydın gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Aldatmak dizisinde rol alıyor.

Aldatmak dizisinde hayat verdiği Ozan karakteri ile büyük beğeni toplayan Yusuf Çim, başarılı oyunculuk performansı ile alkış topluyor. Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Çim'in geçmiş yıllarda aşk yaşadığı ünlü oyuncuyu duyanlar şaştı kaldı.

YUSUF ÇİM İLE DEMET ÖZDEMİR'İN BİR DÖNEM AŞK YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

2015 yılında yayınlanan Çilek Kokusu dizisinde birlikte rol alan Yusuf Çim ve Demet Özdemir'in dizi aşkı kısa süre bir süre sonra gerçek olmuştu. Çiftin ilişkisi yaklaşık 2 yıl sürerken evlilik haberi beklenen ikili 2017 yılında ayrılık kararı aldı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 28 Ağustos 2022 tarihinde evlenmiş ve evliliklerinin sekizinci ayında ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu.