Aldatılmak Murat'ın kaderi mi?

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Instagram: @bariskocaoglu
twitter: @bariskocaoglu66

Genellikle aldatma haberlerinde karşımıza erkek çıkar. Erkekler aldatmayı sever denilir ya ama bu son örnek devrin değiştiğini gösteriyor. Murat Boz’dan bahsediyorum. Murat Boz biliyorsunuz ki Eliz Sakuçoğlu’yla 8 yıl birliktelik yaşadı. Gıptayla bakılan ilişki bir ihanet yüzünden sona ermişti. Murat aldatılmıştı. Sakuçoğlu, Çeşme tatilinde bir oyuncuyla yakınlaşmıştı. Dedikodular ayyuka çıkmış ve Murat ilişkisini sonlandırmıştı. Ardından Aslı Enver’le birlikte oldu. Mutlu mesut devam eden ilişki Murat Boz’un Bahar-Nihal Candan kardeşlerle bir partide vakit geçirmesiyle bitti. Bu ilişkide aldatan taraf ilk etapta Murat Boz gözüktü. Ancak gerçeğin öyle olmadığı günler sonrası ortaya çıktı. Aslında aldatan tarafın Aslı Enver olduğu ve bir süredir Özcan Deniz’le birlikte olduğu söylendi. Murat Boz yine aldatılan erkek oldu. Görünen o ki her iki ilişkisinde de ihanete uğrayan bir popçuyla karşı karşıyayız. 

KIVANÇ’A NAZAR DEĞDİ!

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde küçük bir operasyon geçirdi. Basketbol maçı esnasında yan çapraz bağları kopan oyuncu, apar topar ameliyata alındı. Haftalar önce ‘Ekranlarda Kıvanç Tatlıtuğ rüzgarı’ başlıklı yazımda yüzünü eskittiğine değinmiştim. Biliyorsunuz gündüz ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde akşamları ise ‘Cesur ve Güzel’de kendisini görüyoruz. Buna bir de oynadığı jean reklamını da eklersek günün 24 saatini Kıvanç’la geçiriyoruz. E bu kadar göz önünde olunca insanın aklına ‘Nazara mı geldi?’ sözü geliyor. Çünkü sanatçı bir türlü hastane kapılarından çıkamıyor. 

KOÇYİĞİT’İN VELİAHTI

‘Fi’ dizisinde oyunculuğu ve cesur sahneleriyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya, Hülya Koçyiğit’in de dikkatini çekmeyi başardı. Koçyiğit hem dans eden hem şarkı söyleyen genç oyuncuyu oldukça yetenekli bulduğunu açıkladı. Dizinin ilk altı bölümünü izleyen ve takip eden bir izleyici olarak ‘Fİ’de Ozan Güven’den sonra en iyi oyuncu bana göre Serenay Sarıkaya’dır. Ciddi anlamda kendini çok iyi geliştirdi. Oyunculuğu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Düzgün fiziği ve güzelliğinin yanı sıra dizide gösterdiği dans performansıyla belli ki bu işe çok kafa yorduğunu söyleyebiliriz.  

Canısı’ya veda! 

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda kalan şarkıcı İbrahim Erkal, maalesef hayata gözlerini yumdu. Evinin otoparkında bilinci tamamen kapalı halde bulunan sanatçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tüm ailesine ve sevenlerine başınız sağ olsun diyorum. Mekânı cennet olsun.

Aşktan yana şansı yok

Erkin Koray, ne kadar da güzel söylüyor: ‘Aşktan yana şansım yok, ağlıyorum derdim çok’… Bu şarkı tam da Meryem Uzerli’yi anlatıyor. Sempatik gülüşüyle gönüllerimizi fetheden oyuncunun yüzü gerçekten aşktan yana gülmedi. Can Ateş’le yaşadığı olaylı birliktelikten sonra bir kız çocuğu olan oyuncunun o dönem yaşadıkları malum. Tükenmişlik sendromu, depresyon vs... derken karşısına Alp Özcan çıktı. Özcan’la bir küs bir barışık ilişkileri devam etti. Ancak sonuç yine ayrılık… Bugüne kadar Uzerli’nin doğru kişiyi bulamadığı kesin. Meryem’in bundan sonraki seçiminde nelerin doğru olup olmadığını zamanla göreceğiz.