Albüm sonrası moral turu

Şimdilerde sahnelerde 20. yılına özel çıkardığı ‘Rakipsiz’ albümünün dinleyicilerden olumlu geri dönüşler almasıyla bir hayli mutlu olan Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile İstinye Alışveriş Merkezi’nde stres attı.

OKAN KURT- DEMET AKALIN

Albüm çıkmadan önce yoğun bir çalışma içine giren ve aynı zamanda da gergin olan Akalın, eşiyle bir restorana geçerek dostlarıyla buluştu.

HANDE DOĞANDEMİR

Dinlenme zamanı

‘Hayatımın Aşkı’ dizisinin final yapmasıyla hayal kırıklığı yaşayan Hande Doğandemir, mağazaları gezerek sezon ürünlerini inceledi. Dizi ve film çekimlerinin bitmesiyle dinleneceğinin altını çizen güzel oyuncu farklı şehirler ve kültürleri öğrenmeye meraklı olduğunu belirttikten sonra yoluna devam etti.

BENGÜ

Konsere son hazırlıklar

Hafta içi İTKİB Tekstilciler Birliği’nin gecesinde sahne alan Bengü, konser öncesi Akmerkez’e gelerek son hazırlıklarını yaptı. Gecede giyeceği kıyafetini tamamlamak için aksesuvar satın aldığını ifade eden güzel şarkıcı, şık görüntüsüyle de görenlerden tam not aldı.

ENGİN HEPİLERİ- BEYZA ŞEKERCİ

El ele alışveriş

‘İntikam’ dizisinin setinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran oyuncular Engin Hepileri ile Beyza Şekerci, Akmerkez’de aşklarını gözler önüne serdi. Mağazaları el ele gezerek romantik bir tur yapan çift, ardından bir restorana geçerek yemek yedi. Sevgililer, sonrasında mutluluk pozları vererek adeta düşman çatlattı.

TOLGAHAN sayışman - almeda abazi

Ne oldu sana Almeda?

Uzun süredir birlikte olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, İstinye’de objektiflere takıldı. Kameralarla dost olan ikiliden Almeda Abazi’nin bir hayli kilo aldığı dikkat çekti. Almeda’nın bu hali hayranlarında hayal kırıklığı yaşattı.