Akdeniz mutfağından seçkin lezzetler

The Galliard Brasserie, sevilen konsepti ve ayrıcalıklı lezzetleriyle Vadistanbul’da açıldı.

Mermerlerin ve ahşapların sadeliğinin, natürel renklerin en huzurlu tonlarıyla tamamlandığı mekân şık dekorasyonu kadar misafirlerine sunduğu geniş ve konforlu alanlarıyla da ilgi çekiyor. Akdeniz mutfağının en güzel örneklerini sunan işletmenin mönüsünde ‘empanada’, ‘kadayıfta karides’, ‘etli pazı sarma’, ‘somonlu kinoa salatası’, ‘black burger’, ‘kaz etli ve porçini mantarlı risotto’ ve ‘robespierre’  gibi lezzetler öne çıkıyor. Haftanın her günü kahvaltı sunan restoran hafta sonu kahvaltı keyfine geç başlayanlar için servisini 15.00’e kadar uzatıyor. 

Kahvaltının adresi 

Dilek Pastaneleri, 80 farklı lezzetten oluşan açık büfesiyle kahvaltıyı keyfe dönüştürüyor. Çeşit çeşit pastalar, kruvasanlar, kurabiyeler, börekler, kekler, tatlılar, zeytin ve peynir çeşitleri, salata ve zeytinyağlı büfesi ve limitsiz içecekler Dilek’te lezzetseverlerle buluşturuyor. 

Sınırsız suşi keyfi 

Shangri-La Bosphorus İstanbul, sınırsız suşi mönüsü ile şehre Uzakdoğu esintileri getiriyor. Lezzet tutkunlarını uluslararası gurme kültürlerin farklı tatlarıyla buluşturan IST TOO, bu kez de sizleri taptaze ürünleriyle köklü Japon mutfağının en lezzetli üyelerinden biri olan suşileriyle unutulmaz bir deneyime davet ediyor. 

Caz eşliğinde yemek

TOI İstanbul, Chef’s Table’ı ile kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak yenilenen mönüleriyle gerçek bir lezzet deneyimi sunuyor. 

Her cuma akşamı Nardis Jazz Vokal Yarışması ödüllü Melisa Karakurt’un özel caz performansı misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor.