Ajanda'da bu hafta!

Kanser mücadelesi pistlere taşınıyor

Avon, 20 yıldır sürdürdüğü meme kanseriyle mücadelesini usta rallici Simin Bıçakcıoğlu ile pistlere taşıyor. Simin Bıçakcıoğlu vereceği mesajlarla meme kanserinde erken teşhisin özellikle genç yaşlardaki kadınlar için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak hastalığa dikkat çekecek. 

%50 indirim şıklığı  

Berinza Deri, 2016 kış koleksiyonuyla şık ve sıcacık tasarımlar sunuyor. Deriyi kumaş inceliğinde işleyen Berinza, Sevgililer Günü’ne özel sadece 9 Şubat günü %50 indirim yapacak. Ayrıca, 10-15 Şubat arasında da %30 indirim devam edecek. Berinza kabanların yanı sıra elbiseler ve şortlarla, deri şıklığını hayatınıza yansıtıyor.

Klip için 1 yıl bekledi!

Sanatçı Özlem Ağırman’ın bundan yaklaşık bir yıl önce vefat eden eşi Tekin Ağırman’a ithaf ettiği klibi müzik kanallarında yayımlanmaya başladı. ‘Aşkın Hiç Mi Suçu Yok’ şarkısına Öykü Onur Tanyel yönetmenliğinde klip çeken sanatçı, çekim mekânını ise Profabrika olarak belirledi.

Göz alıcı tasarımlar 

Ferre Milano, Sevgililer Günü’ne özel modeller sunuyor. Marka sevgilisine en güzel hediyeyi vermek isteyenlere özel kutusunda, erkekler için kartvizitlik hediyeli, kadınlar için anahtarlık hediyeli özel modelleriyle cazip bir seçenek sunuyor. Göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Ferre Milano, kordon ve kadranda kullanılan moda akımlarında yer alan renkleriyle cezbediyor.

Kalp baskılı çikolatalar 

Pasta sanatının iki asırlık lezzet temsilcisi olan Beyaz Fırın, Sevgililer Günü için isteyene romantik bir akşam yemeğini tamamlayacak “Seni Çok Seviyorum” pastası, isteyene en mutlu edecek hediye olarak içinde sürpriz peluş oyuncaklar bulunan kalpli kırmızı veya pembe kutularda, kalpli çikolatalar tasarladı. 

Fındık rüyası 

Ülker Çikolata, yeni ürünü “Fındık Rüyası” ile fındıklı ürünlerde yepyeni bir dönem başlatıyor. Fındık rüyası hem yeni şekli hem de her parçasında yer alan bütün fındık ve mükemmel çikolata uyumuyla tüketicilere rüya gibi deneyim sunuyor. İçinde özenle seçilmiş Giresun fındıklarının kullanıldığı ürün, 5 parçalı yeni şekliyle fındıklı çikolata  anlayışını değiştirecek.

Lezzet şöleni 

Polonez lezzetleriyle Sevgililer Günü’nüzü lezzetlendirin. İsterseniz kahvaltıda sucuktan pastırmaya, sosisten jambona Polonez lezzetleri ile isterseniz de protein değeri yüksek yağ oranı düşük Polonez Fit Yaşam ürünleriyle hazırlayacağınız minik sandviçler ile 14 Şubat’ta sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz.

Kendi masalınızı yaratın 

Kadıköy’de yer alan 360East Moda, Boğaz, Adalar ve Haliç’in eşsiz manzarasıyla rüya düğünlere ev sahipliği yapıyor. Mekânda eğlenceden yemeğe, müzikten süslemeye kadar pek çok farklı talep ve isteği karşılayan geniş bir seçenek yelpazesi sunuluyor. 360’ın uzman ekibinin her detayı özenle planladığı günlerde düğün stresini, keyfe dönüşüyor. 

Sarayda romantik kutlama yemeği

Çırağan Sarayı, Sevgililer Günü’nde romantik bir gece geçirmek isteyenlere birbirinden cazip seçeneklerle çiftleri ağırlıyor. Sarayın içerisinde yer alan Tuğra Restoran, o güne özel şişte ıstakoz, kuzu bonfile külbastı, keklik topkapı gibi tatlarla misafirlerini ağırlayacak. Laledan Restoran’da somon pastırma, kaz etli makarna bohçaları ile leziz bir başlangıcın ardından, dinlendirilmiş dana biftek veya ızgara olta levrek balığıyla devam edecek. 

Sevgililer Günü’ne özel 

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens’ın, Tom’s Kitchen İstanbul’un yeni Executive Şefi Murat Başaran ile birlikte özel olarak hazırladığı Sevgililer Günü mönüsü misafirlerini bekliyor. Zorlu Center’da açılan restoranın başlangıç mönüsünde marine somon füme, fırında midye, kızarmış kalamar, aioli sos ve deniz mahsulleri tabağı gibi lezzetler var.