Ajandada bu hafta

Yeni koleksiyon

Swatch, altı farklı saat modelinden oluşan yepyeni BIG BOLD koleksiyonunu sunar. Şehirli sokak giyiminden esinlenen her BIG BOLD modeli, Ø47mm çapındaki kasasıyla çarpıcı bir saat tasarımı olarak dikkat çekiyor. 

Latin müziğin divası geliyor

Latin müziğinin kraliçesi Grammy ödüllü Omara Portuondo, ‘’Omara Es Cuba - The Last Kiss’’ turnesi kapsamında İstanbul’da sevenleriyle buluşacak. Küba’nın efsane grubu Buena Vista Social Club’ın Divası, 3 Ağustos akşamı İstanbul ParkLife’da konser verecek. 

Aile boyu keyif 

Domino’s Pizza’nın yeni süper lezzeti Süperos, jambon, sucuk, sosis üçlüsünün mozarella peyniri ve zeytinle muhteşem buluşmasıyla damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Bu zengin malzemelere eklenen enfes pizza sosu, domates ve kekikse unutulmaz bir pizza deneyimini yaşamak isteyenlerin keyfine keyif katıyor.

Domenico koleksiyonu

İkonik domenico güneş gözlükleri saf Dolce&Gabbana tarzında eskimeyen bir şıklığa sahip. Modelde kalın kare bir tasarım ve metalik ayrıntılar bulunuyor. Ürün klasik siyahın yanı sıra sofistike çizgili asetat versiyonlarıyla da sunuluyor. 

Büyüleyici bir şov

Adrenalin dolu Bazzar, galasını ikonik sirk çadırında 21 Ağustos’ta Hilltown Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirecek. Bazzar,  yer çekimine meydan okuyarak izleyenleri masalsı bir yolculuğa da çıkaracak.

Kaia Gerber dokunuşu 

Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber, ikonik aksesuar markası Omega ile işbirliği yaptı. Omega’nın yeni Trésor kayışları için tercihlerini yaptı. Ünlü  isim, markanın yeni kayışların tasarımına katkıda bulundu.