Ajandada bu hafta

Şehirde sakinlik

The Ritz-Carlton’da yer alan Open Air Spa, yaz boyunca şehirde kalanlar veya şehirden uzaklaşmadan mola vermek isteyenler için muhteşem bir atmosfer sunuyor. Her gün 09.00 - 20.00 saatleri arasında hizmet veren terasta; güneşlenme alanları, jakuziler ve özel bir bar bulunuyor.

Mevsim enerjisi

Twıst İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu yeni rotaları keşfetmeyi sevenler için renkli ve zıt desenlerin uyumuyla buluşan bir koleksiyonla karşımızda! 

Huzur dolu tatil   

Beşiktaş’ın Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Ricardo Quaresma futbol sezonun sona ermesinin ardından rotasını Güney’e çevirdi. Quaresma, eşi Daphny, çocukları ve menajeriyle birlikte Antalya’daki Titanic Mardan Palace’ta konakladı. BeFine Heaven SPA’da yorgunluğunu attı.

Zamansız hediyeler

Paşabahçe Mağazaları, tarih boyunca tartışmalara konu olan zaman kavramından yola çıkarak ‘Zaman-sız’ temalı ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Dekoratif objeler ofis ve ev ziyaretleri için farklı bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Sofralarda şıklık

Lav, Gaia ayaksız bardakla herkesi bu baharda sunumlarına şıklık katıyor. Sofraları özgün bir dokunuşla yenileyen Gaia, estetik tasarımı, geniş hacmi ve güçlü duruşuyla öne çıkıyor.

Mükemmel bronzluk

Sephora Collection bu yaz hayalini kurduğunuz sağlıklı ve bronzlaşmış bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Cildinize bronz renk katmasının yanı sıra güzelliğinizi de ön plana çıkaran markanın koleksiyonu mükemmel bronzluk sağlıyor.