Ajandada bu hafta

Tatlardan bir Dilek tut

Kurban Bayramında Dilek pastanelerinde sevdiklerinizle buluşup keyifli saatler geçirebilirsiniz. Lezzetli mönüleriyle damak zevkinize uygun tatlı çeşitleriyle sevdiklerinizle birlikte geleneksel aile buluşmanızı gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyada üç kutu çikolata alana bir kutu çikolata hediye ediliyor.

Leziz bayram zamanı

Mövenpıck Hotel Istanbul, Kurban Bayramı’nda madlen çikolataların yanı sıra özel olarak hazırlanan ev yapımı çikolataları ve trüfleri beğeniye sunuyor. Zarif ve şık kutularda satışa sunulan çikolataları sevdiklerinize hediye ederek tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Kusursuz saçlar 

Rowenta’nın düzleştiricilerden %33’e kadar daha hızlı performans sağlayan Power Straight’la kusursuz saçlar sizi bekliyor. Mükemmel performans sunan ürünle, saçlarınız kusursuz düzlüğe kavuşacak!

Akıllı saatler 

MIchael Kors Runway modeli saatini geliştirerek akıllı saat kategorisinde tekrar hayata döndürüyor! Saatin yeni ve kalp atış hızı takibi, kullanıcılara sunuluyor. 

Seyahat arkadaşınız 

Scrıkss Pasaportluk, yurtdışı seyahatlerinize eşlik eden bir yol arkadaşı olacak. Pasaportlarınızın yıpranmadan saklaması için ideal olan marka tasarımıyla beğeni topluyor.