Ajandada bu hafta

Bayrama yeni tat

Beyaz Fırın, lezzetin peşinde geçen iki asırlık yolculuğunda bizleri unutulmaz tatlarla tanıştırdı. Dünyanın en kaliteli çikolatasıyla elde üretilen Beyaz Fırın Chez Nathalie çikolataları da bu unutulmaz tatlardan biri olarak Ramazan Bayramı’nı tatlandırıyor. Ürün, Beyaz Fırın’ın çikolata atölyesinde, tek tek elde üretiliyor.

Aksiyon dolu hediye 

Babalar Günü’nde babanıza aksiyon dolu bir hediye verin, Turkcell Platinum Off-Road Pisti’nde babanızla birlikte adrenalin dolu dünyaya adım atın. Turkcell Platinum Off-Road Park’ta, babanızla birlikte off-road eğitimi alabilir, özel olarak hazırlanan arazi araçlarıyla sürüş keyif yaşayabilirsiniz. 

Babalar için seçenek

İnci Deri, Ramazan Bayramı’nı ve Babalar Günü’nü özel indirimlerle karşılıyor. Feminen formların vurgulandığı stilettolar ve sandaletler, bayram kombinlerinin en iyi tamamlayıcıları arasında... El, omuz, sırt çantaları ve portföyler bayram hediyesi seçenekleri olarak sunuluyor. 

Alaçatı’da eğlence 

Alaçatı’ya yepyeni bir soluk getiren Suare Alaçatı’da Ramazan Bayramı’nın 1. günü pop müziğin sevilen ismi Burak Kut, bayramın 2. günü yeni nesil popçuların öne çıkan isimlerinden Güliz Ayla, bayramın son günü ise Yılmaz Taner’le eğlence doruğa çıkıyor. 

Rengarenk pareolar 

İtalyan plaj giyim markası  Pin-Up Stars, yeni koleksiyonuyla bu yaza damgasını vuruyor. Tamamen el işçiliği olan ve sıra dışı tarzıyla büyük beğeni toplayan mayo, bikini, pareo ve desenli elbiseleriyle plajlarda şıklık yaratacak. Marka, yenilikçi, houte couture tasarımlar sunuyor. 

Bakımlı olma fırsatı 

Sephora, çok sevilen seyahat boyu güzellik ürünleriyle kozmetik tutkunlarının hayatını kolaylaştırıyor. Hem günlük çantalarda hem de seyahat çantalarında kolayca taşınabilen ürünler sizlere her zaman bakımlı olma fırsatı sunuyor.