Ajandada bu hafta

Zarif sürpriz yapın!

Kemal Tanca; dikkat çekici kırmızı ve doğallığı yansıtan pudra renklerini ön planda tutarak tüm annelerin vazgeçilmezi olacak bir koleksiyon sunuyor. Topuklu ayakkabılardan sandaletlere, spor ayakkabılardan babetlere kadar uzanan bu koleksiyonda birbirinden farklı tarz ve kullanıma uygun onlarca hediye seçeneği sizleri bekliyor. 

Annelere özel koleksiyon

 Eşsiz tasarımlarla değerli taşlara hayat veren Lion Diamond, en değerli varlıklarımız annelerimiz için yeni bir koleksiyon hazırladı. Anneler Günü için sadece 25 parçadan oluşan özel bir koleksiyon hazırlayan Lion Diamond, safirin tüm tonlarını kullandığı koleksiyonunda el işçiliği ile üretilmiş pembe ve beyaz montörlere ve pırlantanın farklı kesimlerine yer veriyor.

Evlerin ruhuna dokunuyor

 Evinizin güzellik merkezi Linens, Anneler Günü koleksiyonuyla evleri çiçek bahçesine dönüştürüyor. Linens, annesine zarif bir hediye vermek isteyenleri mağazalarına bekliyor. Bahardan ilham alan Linens, takımları yla neşeli evler yaratıyor. 

En trend hediye 

Avrupa ve Amerika’da oldukça bilinen dünya markası Secrid kadın ve erkek koleksiyonuyla Anneler Günü’ne özel koleksiyonunu Türkiye’nin en güçlü mağaza zincirlerinde sunmaya devam ediyor.  Ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle geliştirmiş oldukları tasarımlarla Amerika’da ödül alan ürün, hem güvenlik hem de tart açısından çağın yenilikçilerinden… Cüzdan için www.trendcuzdan.com ve info@trendcuzdan.com adreslerinden irtibata geçebilirsiniz. 

Hem şık hem rahat 

Kadınların beğenilerine uygun modeller sunan Flo, Anneler Günü için en ideal hediye seçeneklerini mağazalarında sergiliyor. Koleksiyonda yer alan beyaz ve siyah gibi renklerin yanı sıra metalik etkilerin ve soft renklerin de görüldüğü ayakkabılar, bağcık ve nakış detaylarıyla hareketleniyor.

Aksesuvarda kampanya

 Forever New, Anneler Günü için birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Bilekten bantlı zarif topuklu ayakkabılardan küpe setlerine birbirinden zarif parçalar, annelerin eşsiz güzelliğine güzellik katıyor. Ayrıca Forever New, Anneler Günü için özel bir kampanya gerçekleştiriyor. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde yüzde 20 indirimle sunuluyor. 

3 al 2 öde zamanı

Penti, premier çoraplarda 3 al 2 öde kampanyasıyla birlikte diğer tüm kategorilerinde geçerli Anneler Günü’ne özel #benseninleozelim diyen herkese %30 indirim sunuyor. Penti, aynı zamanda şeffaf burun özelliği ile de yazlık ayakkabılarla uyumlu sağlayan, parfümlü yapısı, mat görüntüsü, yok gibi hissettiren dokusu ile yaza merhaba diyor.

Parfümde cazip fırsat 

Sephora, Anneler Günü’ne özel parfüm kampanyasıyla dünyaca ünlü markaların sevilen parfümlerini cazip avantajlarla sunuyor. Kampanya Sephora mağazalarında, seçili parfümlerde geçerli.