Ajandada bu hafta

Bayramlık adımlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için Flo, koleksiyonuyla sayısız seçenek sunuyor. Yeni koleksiyonuyla tüm çocukları cıvıl cıvıl modellerle buluşturan Flo, rahatlığı ve renkleriyle büyülüyor. 

Dinamik bir siluet 

Yeni gelen mevsimin heyecanını ve sıcaklığını sentetik unsurlardan uzak, doğal, hafif, güçlü ve esnek süet ceketlerle buluşturan Giovane Gentile, yoğun iş temposundaki beylerin stiline güç katıyor. Giovane Gentile, ılık bahar günlerinin kurtarıcısı süet ceketleriyle moda trendlerini yeniden yorumluyor. 

Işıltılı kombinler

Machka’nın gece ve kokteyl elbiseleri zarif davetlerde tüm ışıltısıyla ortaya çıkıyor. İnce kıtır karbon kaplamalı koton bluzlar ile vual, poplin ve güpür kumaşların hakimiyetine teslim olan bluz ve tunikler gündüzden geceye şık atmosferlerin anahtar parçaları oluyor.

Yeni çeşni serisi 

Knorr’un geleneksel doğal kurutma yöntemi şimdi de Knorr çeşni serisi ile kokusuyla iştah kabartan, sunumuyla göz dolduran, lezzeti damakta bırakan yemekler yapma konusunda lezzet tutkunlarına ilham veriyor. Yeni Knorr çeşni serisi, yemeklerle lezzeti katlamak için buluşuyor.

85. yıla özel saat 

Lacoste 85. yılını çıkardığı özel bir koleksiyonla kutluyor. 85. yıl için hazırlanan koleksiyonda markanın sportif ve ikonik tasarım anlayışını yansıtan saat modeli dikkat çekiyor. 42 mm kasa boyutuyla  saat, kadran ve aynı renkte çelik kaplama kasalarıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.