Ajandada bu hafta

Eğlenceli koleksiyon

H&M’in ilkbahar koleksiyonu tüm dünyadaki düşüncesini ifade etmekten çekinmeyen modern kadınlara ithafen tasarlanan belirgin hatlara sahip, eğlenceli ve çiçek desenli ürünleri kapsıyor. Uçuşan elbiseler, geniş paçalı pantolonlar, kot kıyafetler; işlemelerle, asimetrik kesimlerle ve katlamalı fırfır detaylarıyla yenilendi. 

Yeni tasarım 

Kaweco, kuruluşundan yaklaşık 130 yıl sonra modern teknolojiden destek alarak kalın uçlu ve mekanizmalı kurşun kalemlerini yeniden tasarlayarak Kaweco Sketch-Up serisini üretti. Elinize bir kağıt kalem alsanız hemen bir şeyler çizmeye, yazmaya ve eskiz çalışmaları yapmaya başlarsınız. 

Afyon’da müzik

Bu yıl 17.’si düzenlenecek Afyonkarahisar Klasik Müzik Festival’i, NG Afyon’un desteğiyle 2-12 Nisan tarihleri arasında genç yetenekleri ve sanatçıları müzik tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. 10 gün sürecek olan festivalde, edebiyat ve sanat dünyasından isimler yer alacak. 

Sağlık elçileri 

Sanofi Pasteur’un Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) işbirliğiyle başlattığı ‘Evimizin Sağlık Elçileri’ projesinde önlenebilir hastalıklara dikkat çekiliyor. Eğitimin üçüncüsü Beyoğlu Şişhane Gençlik Merkezi’nde yapıldı. 

Çekici bakışlar 

Sephora 

Collection en yeni maskarasıyla karşınızda… Outrageous Extension Mascara kirpiklerde mucizeler yaratıyor. Yoğun formülüyle kirpikleri muhteşem bir hacme kavuştururken, maksimum uzunluk sunuyor. Maskara tüm kirpiklere kolay şekilde uygulanabiliyor.

Güneşe karşı korur

Fransız kozmetik Sothys, Face Protection Fluid SPF 50 yüz güneş kremiyle yüzünüzü güçlü güneş ışınlarından korurken aynı zamanda cildinizin yaşlanmasını önlüyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan krem, 50 SPF koruma faktörü ve kolay emilen hafif yapısıyla UV ışınlarının zararlı etkileriyle savaşır.