Ajandada bu hafta

Beklenenin ötesinde

Serenay Sarıkaya, Head & Shoulders’ın yeni reklam filmine aerial dansıyla damgasını vurdu. Argan yağlı yeni ürünü için tavana asılan bir kurdelayla yaptığı dansıyla içindeki dans tutkusunu cesurca gözler önüne seren Sarıkaya, güzel saçları ve özgüveniyle izleyenleri yine büyüledi.

Erkeklerin sezonu 

Tımberland, yeni sezonda konfor ve şıklığı bir arada sunduğu iki yeni modelle tutkunlarını karşısında. Timberlan bahar aylarında birbirinden şık alternatifli klasik modellerinin yanı sıra teknoloji odaklı ve inovatif modelleriyle konforu ve şıklığı bir arada sunuyor.

Renkli taban şıklığı

FLO renkli tabanlı ayakkabılarla erkeklerin şıklığını bir adım ileriye taşıyor. Koleksiyonunda erkek modasının son trend’lerine yer veren FLO, casual ayakkabılarında yer alan farklı renklerdeki taban detaylarıyla öne çıkıyor. Ayakkabılar, beyaz taban üzerindeki mavi, taba, kahverengi gibi renk detaylarıyla dikkat çekiyor.

Temizlik rüzgarı 

Ernet, yenilikçi ürünleriyle temizlikte alternatif çözümler üretmeye devam ediyor. Karbonat, limon tuzu ve sirkeli çok amaçlı temizleyici olmak üzere Ernet, üç yeni ürünüyle evlerde doğal temizlik rüzgârı estirecek. Ürünler, kolay çözünme ve çizmeden etkin temizlik sağlar.  

Tavşan motifli 

İkonik giyim markası Gap, ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker işbirliğiyle kız ve erkek çocuklarına özel, renkli bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda, Parker’ın iyi şans geleneğini aktarmak için ailesinin geleneklerinden ilham alarak yarattığı tavşan motifiyle süslenen parçalar yer alıyor.

İddialı tasarımlar

Tergan’ın koleksiyonunda yer alan modeller, en mutlu gününüzde kusursuz görünmeniz için alternatif sunuyor. Işıltılı detaylarla süslenen ayakkabılar, düğün konseptine göre babet, platform ve stiletto alternatifleriyle şıklığınızı tamamlıyor.