Ajandada bu hafta

Maksimum performans

New Balance’ın en bilinen koşu modellerinden olan 890, uzun bir aradan sonra geri dönüyor. New Balance 890v6 modern koşu deneyimini geçmiş ile harmanlıyor. Model, yeniden yapılandırılmış, dikişsiz üst kısmı sayesinde daha esnek, nefes alabilen ve daha hızlı bir performans sunuyor. 

Araplar mağaza kapattı 

‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin oyuncuları Alp Navruz ve Afra Saraçoğlu, Hummel Türkiye’nin marka yüzü oldu. Markanın, Avrupa ve Ortadoğu’daki mağazalarına oyuncuların hayranları akın etti. İkilinin kendi seçimleri olan kombin kıyafetler mağazalarda yok satarken, Arap hayranları mağaza kapattı.

Dört mevsim şıklık 

Kiğılı, birbirinden şık parçalarıyla erkeklerin hayatlarının her anında iyi görünmesini ve konforlu hissetmesini sağlıyor. Yüzde 100 pamuktan üretilen, ince ve nefes alan vual kumaştan gömlekler ipek benzeri görünümleriyle çok şık ve dört mevsim kullanıma uygun…

Kadifeler yükselişte 

Sezona kadifelerin güçlü yansımasıyla giriş yapan Deichmann, gardıroplara hem şıklık hem de sportif bir tarz katıyor. Yumuşak dokuları ve rahat kalıpları sayesinde günün her saati kadınlara eşlik eden modellerin birbirinden farklı detayları da bir o kadar çarpıcı. 

Cool görünüm 

Suni deri ceketler, bonprix.com.tr ile bu yıl bambaşka bir formda sunuluyor. Kadın modelleri feminen bir stille harmanlanıyor. Fırfır, peplum, jarse, şal yaka, ribana detayları ve süslü cepler, deri ceketlere bambaşka bir yorum getiriyor.

Büyüleyici bahar!

Türk tasarım markalarının buluşma noktası Gizia Gate, baharın tazeliğini ve renklerini aynı çatı altında buluşturduğu Türk tasarımcıların ilkbahar yaz koleksiyonlarıyla hayatımıza yansıtıyor. Bora Aksu, Dice Kayek ve Mehtap Elaidi koleksiyonlarıyla Gizia Gate’de yerini aldı.