Ajandada bu hafta

Klibi sadece internette

Rap sanatçı Allame’nin yeni single çalışması ‘Sevilmiyor’un klibi 24 saat boyunca yalnızca RedBull.com’da yayımlanacak. Şarkının prodüksiyonu son yıllarda giderek daha profesyonel işlere imzasını atan Bugy tarafından yapıldı.

Kış geleneği

Mövenpick Hotel Istanbul, 5 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında İsviçre Alpleri’nden gelen geleneksel peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor. Tadına doyamayacağınız fondü çeşitlerine patates, karnabahar, brokoli ve baget küpleri eşlik ediyor. 

Bakım zamanı

Yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty ürünleriyle yeni yılda cildinize sakura ağacının ve inci tozunun pırıltısını taşıyın. Güçlendirilmiş formülasyonlu ürünlerle muhteşem dokunuşlar yapın. 8 çeşit üründen oluşan seri güzelliğe bakış açınızı değiştirecek. Sakura ağacının (kiraz çiçeği) muhteşemliğini cildinize sunacak. 

Rengarenk botlar 

Soğuk kış günlerinin kurtarıcısı botların birçok markaya ait onlarca modelini bir arada sunan In Street, bu kış da spor tarzından vazgeçemeyenlerin favorisi… Ünlü markalara ait gümüş gri, mor, hardal ve siyah renk seçenekleri sunan bot modelleri, kombinlerinizi en şık biçimde tamamlayacak. 

Cebinizdeki mini dev

Yazım gereçlerinde büyük deneyime sahip Sheaffer’in Ion koleksiyonu modern tasarımı ve mini boyutuyla ön plana çıkıyor. Tek bir hareketle açılıp kapanma özelliği sunan “slide and snap” teknolojisiyle fark yaratan mini jel kalem Sheaffer Ion, jel mürekkebiyle de yazım konforu sunuyor. 

Çiğnedikçe kazan 

Star Wars ‘Son Jedi’ karakterlerinin yer aldığı Vivident sakızlar San Francisco gezisi ve yüzlerce farklı hediye kazandırıyor. Kampanyaya özel tasarlanan Vivident Xylit ambalajlarında Rey, BB-8 ve Stormtrooper’ın görselleri yer 

alıyor.