Ajandada bu hafta

3 ödül birden

NG Hotels, dünyanın en prestijli turizm ödülü olan World Luxury Hotel Awards 2017’den üç ödülle ayrıldı. İsviçre’deki törende NG Sapanca, “Dünya’nın En Lüks Doğa Oteli” ödülünü kazanırken “En Lüks Spa Oteli kategorisinde “Doğu Avrupa Bölge kazananı” oldu. NG Afyon ise “Dünya’nın Lüks Termal Oteli” ödülünü aldı. 

Hediyenin en güzeli 

LC Waikiki, bebekten yetişkine kadar uzanan yaş aralığında kıyafetten aksesuvara hediye alternatifleriyle sevdiklerinizi yeni yılda mutlu edecek öneriler sunuyor. Hediye seçeneklerinde yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı ve siyah öne çıkıyor. 

Yılbaşına özel 

Önde gelen tasarımcılarla çalışan Koton, “Dilek Hanif for Koton” ve “Zeynep Tosun for Koton” koleksiyonlarıyla yılbaşı gecesine özel her tarza uygun alternatifler sunuyor.

Zarif tasarımlar 

Machka tasarımlarıyla kış davetleri ve yılbaşı partilerine geri sayım başlıyor. Yüksek kalite el işçiliğiyle harmanlanan lüks detaylarıyla keyifli kış davetlerinin ve yılbaşı gecesinin ruhunu taşıyan tasarımlar, zarif bir kış etkisiyle taçlanıyor.

Metalik gece 

ipekyol gece elbisesi koleksiyonu, profesyonel ellerde hayat bulan el işçiliğiyle yorumlanan modern tasarımlarıyla yılbaşı ve davetler için birbirinden şık seçenekler sunuyor. Özellikle metalik gold efektli elbiseler 90’lı yıllara nostalji yaşatıyor. 

Soğuk kahve

Starbucks’ın yeni hazır soğuk kahveleri Chilled Cappuccino, Chilled Caffe Latte ve Chilled Caramel Macchiato Latte, müşterilerine farklı bir deneyim yaşatacak.   

Kusursuz makyaj

Flormar, Deluxe Cashmere Lipstick Stylo rujuyla feminen, doğal ve bir o kadar cesur makyaj severleri şımartmaya devam ediyor. Her duruma uyum sağlayan ürün kadifemsi yarı mat dokudaki on farklı renkte karşımıza çıkıyor.