Ajandada bu hafta

Davetlerin vazgeçilmezi

Ipekyol gece elbisesi koleksiyonu, profesyonel ellerde hayat bulan el işçiliğiyle yorumlanan modern tasarımlarıyla yılbaşı ve davetler için birbirinden şık seçenekler sunuyor. Tek omuzlu metalik efektli ışıltılı mini elbiseler glam-chic tavrıyla öne çıkıyor. 

Minik ökçeli adımlar

Romantik topuk tıkırtılarıyla şehirde sıcak rüzgarlar estiren Hotiç, minik ökçelerin masumiyetini en feminen şekliyle sunuyor. Soğuyan havaya rağmen zarif tasarımlardan vazgeçmeyenler bu sezon tercihini kısa topuklardan yana yapıyor. Ayakkabılar, renk ve desenleriyle dikkat çekiyor. 

Sapanca’da kitap keyfi

Sapanca’da NG Sapanca ve Afyonkarahisar’ın en özel köşesi NG Afyon anlamlı bir projeye imza atıyor. Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda, NG Sapanca ve NG Afyon’a konuk olan çocuklara, yaş gruplarına uygun kitap hediye ediliyor. Bu proje her yıl tekrarlanacak ve farklı kitaplarla çocukların kitap sevgisi pekiştirilecek.

Kartlarınız Secrıd ile artık güvende

Pazara güçlü isimlerle giren Secrıd markası kadın ve erkek koleksiyonuyla  Türkiye’nin en güçlü mağaza zincirlerinde  satışa başladı. Dünyaca ünlü marka, tüm D&R mağazalarında, Lotus Mücevher Nişantaşı, Vetrina-Dilasima Group, Fourseans Hotel Bosphorus giftshop, Lemur Store, Germirli, Shoebox ve Andoutdoor mağazalarında satışa sunuldu.  

Ritimde uzay çağı 

Ünlü perküsyon sanatçısı Gencer Savaş, perküsyona yeni bir boyut getirdi. Genç yetenek, Dj ve  perküsyon performanslarında kullanmak üzere tasarladığı yeni davullarıyla hem göze hem de kulağa hitap ediyor. Müzisyen led ışıklarla bezenmiş davullarıyla hit parçaları kendi tarzında yorumluyor. 

25.yıla özel müzikal

Sertab Erener, sanat hayatının 25. yılını özel bir müzikalle taçlandırıyor: ‘Sertab’ın Müzikali’ 21 Aralık’ta UNIQ Hall’de başlıyor.  Erener, gecede 120 dakikalık bir şova imza atacak.