Ajandada bu hafta

‘Köyün Delisi’ geliyor

Pop arabeskin güçlü sesi Sevda Özkaran, iki yıllık aranın ardından yeni single’ı ‘Köyün Delisi’’ ile sevenlerinin karşısına çıktı. Şarkının müzik ve düzenlemesi Burak Yeter’e sözleri ise Aslı Zen’e ait. Şarkıya Hasan Kuyucu yönetmenliğinde klip çeken Özkaran, “Bu şarkı dillere pelesenk olacak. Herkes Köyün Delisiyim diyerek biraz stres atacak” dedi. 

Sergiye yoğun ilgi 

Mustafa Kemal Atatürk’ün terzisinin dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan’ın “Yüzyılın En Şık Lideri Atatürk Kıyafetleri” sergisi TED Ankara Koleji’nde açıldı. Sergide, Atatürk’ün 16 kıyafetinin orijinal kalıpları üzerinden yeniden hazırlanan giysiler yer aldı. Bu kapsamda Atatürk’ün takım elbiseleri, paltosu, avcı kıyafetleri ve terzisine hediye ettiği 2 şapka beğeniye sunuldu.

‘Son Dakika’ single 

Hakan Kahraman yepyeni single çalışması ‘Son Dakika’yı müzik severlerin beğenisine sundu. Sözü Osman Hekimoğlu, müziği ve düzenlemesi Ender Çabuker’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Ektan Nouri üstlendi. Maslak Film Sokağı stüdyosunda çekilen klipte, Survivor’dan tanıdığımız Denise oynadı.

Yeşilay için Eskişehir’de 

Oyuncu Kalust Şalcıoğlu, ikinci sezonunu oynadığı ‘Olgun Portakal’ tiyatro oyununun Batman, Diyarbakır ve Mardin turnesi öncesi; yıllardır gönüllüsü olduğu Yeşilay için Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde sahneye çıktı. Şalcıoğlu salonu dolduran 500 kişiye, Arslan’la birlikte kahkaha dolu 2,5 saat geçirtti.

Lozan çıkarması 

Etnik müziğin güçlü seslerinden Rojin, İsviçre’nin Lozan şehrinde gurbetçilerle buluştu. Salle de Spectacles de Renens’de konser veren sanatçıya, sahne de Lozan Belediye Başkanı Jean-François Clément eşlik etti. Sahneye çıkan Başkan, Rojin ile “Jet’aime” şarkısını birlikte seslendirdi.

Yaşar Ata’yı kucaklarına aldılar

Turizm sektörünün başarılı çiftlerinden Bora-Aslı Pehlivanlar çifti üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadılar. Aktürk Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Pehlivanlar, üçüncü çocuğu Yaşar Ata’yı kucağına aldı. Aslı Pehlivanlar oğlu Yaşar Ata’yı kucağına alırken, baba Bora Pehlivanlar’ın heyecanı doruktaydı. 

Üç albüm müjdesi 

Cenk Eren, Cumhuriyet Bayramı’nın 94. doğum gününü Grand Pasha Girne’de sevenleriyle kutladı. Eren sahne öncesi yeni albümünün müjdesini de verdi. Eren, bir arkadaşının enstrümantal proje albümünde bir şarkı seslendirdiğini belirterek “Bu albüm bir aya kadar çıkıyor. Aynı dönemde single çıkacak. Nisan ayında 3 kadın bir erkek albümümüz çıkıyor” dedi. 

Yatırımları gayrimenkule 

Berkay, Cumhuriyet Bayramı konserleri kapsamında Maltepe Park AVM’de sahne aldı. Konser sonrası soruları yanıtlayan Berkay, 2 günde bir sahnesi olduğunu ifade etti. Yeni bir arsa aldığı da öğrenilen Berkay, ‘’Konserlerden kazandığım parayı mümkün mertebe gayrimenkule yatırıyorum’’ dedi.