Ajandada bu hafta

En büyük şansım ENBE

Elvan Günaydın, yeni single çalışması ‘İlk Pazar’ı müzik severlerin beğenisine sundu. Şarkının sözlerini Gökhan Şahin bestesini Serkan Balkan düzenlemesini Osman Çetin yaptı. Öncelikli derdi her zaman müzik olan genç yıldız, kendisine büyük bir fırsat tanıyan Enbe Orkestrası’nın kurucusu Behzat Gerçeker ile profesyonel yaşama adım atmasının büyük bir şans olduğunu söyledi. 

Antalya’da saç şov 

Kuaför ve kozmetik ürünlerinin önde gelen firması İzmirli Egebella, Antalya’da düzenlediği organizasyonda Türkiye çapındaki 500 kuaförü bir araya getirdi. “Back to Black” adı verilen organizasyonda 1950’li yılların modası ile 2017 sonbahar- kış saç trendleri şovda buluştu.

Gözünü artık Hollywood’a dikti

‘Özür Dilerim’ albümünü çıkaran Jam Yazıcı gözünü Holllywood’a dikti. 2015 yılında ‘Beverly Hills Christmas’ filminde şarkısı kullanılan Yazıcı filmin yapımcısı Vincent De Paul ile yeniden film çekecek. 

Özel kapsül koleksiyon

Koton’un 2017-2018 sonbahar-kış sezonu için hazırladığı yeni kapsül koleksiyonlar, modern kadının şehir hayatına hızlı dönüşünü simgeliyor. Her farklı tarz için bir kapsül koleksiyon sunan Koton, sezonda seçkin kumaşlar ve göz alıcı renkler ile de dikkat çekiyor.

Yeni işbirliği 

Yılın dört ayını Londra’da Lamda ve The Nursery Theatre oyunculuk okullarında geçiren oyuncu Kalust Şalcıoğlu, oyuncular Toygun Ateş ve Songül Ülkü’yle işbirliği yaptı. İngiltere’de öğrendiklerini aktaracak olan Şalcıoğlu, ‘Perihan Abla’ dizisi sonrası ortalarda görülmeyen Songül Ülkü’nün de tekrar ekranlara dönebileceğini belirtti. 

Dondurma kraliçesi 

Etnik müziğin güçlü sesi Rojin, Kuzey Irak Erbil’de 2010 yılında ilk şubesini açtığı Mado’nun üçüncü bayisini açtı. Rojin “7 yıl önce Erbil’e ilk giren markayız. Diğer markalar bizden sonra geldi. Ticaret yaparak kazandığım parayı sanat yapabilmek için harcıyorum. Her şey sanat için diyebilirim” dedi. 

Hande Yener’den tam destek 

İlk single çalışması ‘Aşka İsyan’ı ile iyi bir çıkış yakalayan İbrahim Aktolon’a en büyük destek Hande Yener’den geldi. Yener, genç yetenekten övgü dolu sözlerle bahsetti.

70’ler stili 

Lee bu sonbahar, cool’luğunu asla kaybetmeyen zamansız parçalar üzerine yoğunlaşıyor. İkonik ‘Love Story’ filminden ve Aşağı Doğu Yakası’nın günümüz tarzından, ilham alan Lee, 70’lerin stilini koleksiyona yansıtıyor. 

Bilinçaltındaki stilini belirle

Muhafazakar giyime yönelik alışveriş sitesi modanisa.com, 18 Eylül- 15 Kasım tarihleri arasında bir stil testi düzenledi. Stil testini cevaplayan herkes hem stilini öğreniyor hem de anında 20 TL’lik indirimi kazanıyor.