Ajandada bu hafta

İkinci single heyecanı

Geçtiğimiz yıl çıkardığı Akdeniz ve Latin müziğinin tınılarını taşıyan ilk albümüyle beğeni toplayan Ayşe Çınar, bu kez herkesin içini kıpır kıpır yapacak ve insanlara neşe getirecek “Çıkı Çıkı” şarkıyla hayranlarının karşısına ikinci kez çıktı. Tüm dijital platformlarda yerini alan “Çıkı Çıkı”, şarkısının klibi de yayımlandı. 

Gemileri yaktı!

2012 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında seslendirdiği Gökhan Türkmen’in “Biraz Ayrılık” şarkısıyla Murat Boz’un takımında yarışan Uğur Etiler, ilk single çalışması “Yaktım Gemileri” müzikseverlerle buluşturdu. Söz ve müziği kendisine ait olan parçayla listelere giriş yapan Etiler, parçaya İzmir’de klip çekti. 

Hedef ‘Narin Yarim’i geçmek!

İlk single çalışması “Narin Yârim” ile çıkış yapan Banu Parlak müzik yolculuğuna daha önce Emrah’ın okuduğu “Dura Dura” isimli cover şarkı ile devam ediyor. Parçaya bir de renkli klip çeken Parlak, 4 günde 2 milyon izlenme başarısına ulaştı. Narin yârim şarkısı ile 85 milyona ulaşan Banu Parlak şimdilerde yeni şarkısının ilk hedefi olarak kendi rekorunu kırmak olduğunu söyledi.

Rahat bir ev keyfi

Dagi, terletmeyen özel kumaşlarla üretilen ürünleriyle okuldan sonra eve dönen çocuklara rahat bir nefes aldırıyor. Okulda koşuşturup terleyen çocuklara sağlıklı bir çözüm getiren fanila, ürünleriyle çocuklara özgürlük yaşatıyor.

Çınara’dan iddialı çıkış 

Türkmenistan’ın ünlü popçusu Çınara müzik yolculuğuna Türkiye’de ‘Kandıramazsın’ albümüyle devam ediyor. Müzik hayatına Türkiye’de devam etme kararı alan genç ve güzel şarkıcı, ‘Kandıramazsın’ isimli albümüyle çıkış yaptı. 

Fatma ‘Tütü’ ile geliyor 

Fantezi pop müziğin güçlü yorumcusu Fatma Polat, dört yıllık aranın ardından yeni single’ı ‘Tü Tü’ ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Polat yeni çalışması için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Hayata ayna tutan yeni şarkı 

Oyuncu Işıl Yücesoy, “Hayat Herkese Aynı” isimli iki yepyeni şarkından oluşan single çalışmasını piyasaya sürdü. Sanatçı zamanın çizgilerini taşıyan bu şarkıyla hayatın aynasına bakmaya davet ediyor. 

Konserlere start veriyor 

Türk müziğinin yaşayan efsanesi Gülden Karaböcek üç ayrı konser ile müzikseverlerle buluşacak. Karaböcek, 16 Eylül’de Hatay’da, 1 Ekim’de Çiçek Bar’da, 6 Ekim’de Beyrut Performance Hall’de sahne alacak.