Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

WINX DÜNYASI BAŞLIYOR

Çizgi dizi Winx Club’ın yeni sezonu ‘Winx Dünyası’ (World of Winx), eylül ayında Sony Çocuk’ta başlıyor. Çocukları yeni sezonda sürprizlerle buluşturacak olan Winx Club, bu yıl bir ilke de imza atıyor. Türkiye’de çok takip edilen ünlü youtuber aynı zamanda Winx Club hayranı Meryem Can, yeni sezonun açılış şarkısını seslendiriyor.

Ofiste yüksek enerji! 

İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr ile kadınlar sezonun favori parçalarını ofis stiline uyarlıyor. Düşük omuz, çiçek desenli, cut - out, volan ve nakış detaylı parçalar, vücudu kusursuz gösteren özel kesimleriyle şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. 

Orkestra solistini buldu

Kalust Şalcıoğlu; 2010 yılında kurulan ve yılın her ayında, yurtiçi ve yurtdışı sahne performansları aralıksız devam eden Murat Kaynak Orkestrası solist kadrosuna dâhil oldu. Yerli ve yabancı birçok parçayı sahne şovuyla birlikte seslendiren Kalust Şalcıoğlu ve Murat Kaynak Orkestrası; 8 Eylül - Cemile Sultan Korusu, 9 Eylül - İstanbul Yelken Kulübü, 10 Eylül - Cemile Sultan Korusu gibi birçok yerde sahne alacak.

Çocuklar için ezber bozuyor 

Çocuk gelişiminde önemi büyük olan fakat çocukların almaktan hiç de hoşlanmadığı balık yağıyla ilgili tüm ezberler bozuluyor. Vitamin, mineral, balık yağı gibi etken maddelerin vücutta kullanımına yönelik yeni bir form olan Concordix teknolojisiyle üretilen Easy Fishoil şekersiz ve doğal olması, çiğnenebilir jel tablet formu sayesinde kolay kullanılıyor. 

Yeni sezonda trend adımlar 

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı ve günün her saatine uyum sağlayan modelleriyle çekiciliği elden bırakmıyor. Sezonun renk ve detaylarının ön planda olduğu markanın koleksiyonu, göz alıcı kombinlere eşlik edecek. 

Saatte 19. yüzyıl esintisi 

Gant, saatleriyle her sezonda yeni bir trend yaratmaya devam ediyor. Sade ve aynı zamanda şık modelleriyle kadın erkek herkesin vazgeçilmez aksesuvarı Gant saatleri, hasır bilezik kayışlı modelleriyle 19. yüzyıl Avrupası’nın özgünlüğünü günümüze taşıyor. 

Sonbahar şıklığı 

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker’lar, renkleri ve geniş kullanım alanlarıyla yeni sezonunda da sokak modasının gündeminden düşmüyor. In Street raflarındaki sneaker modelleri, yeni sezonda en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. 

Sarayda düğün 

Tarihi dokusu ve manzarasıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından Adile Sultan Sarayı, sonbahar düğünlerinin de vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Düğün organizasyonları için hazırlanan standart pakette; kokteyl ve yemek mönüsü sunulurken, davet sahiplerinin taleplerine göre mönü ve dekorasyonda değişiklikler yapılarak, istenilen konsepte göre tüm detaylar tamamlanıyor.

Gizia Zorlu’da

Türkiye’nin en beğenilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve her geçen gün daha da büyüyen Gizia Gate, Zorlu AVM ‘de açıldı. Genç yetenekler ve sürpriz markaların sonbahar kış koleksiyonlarının yer aldığı Gizia Gate Zorlu, yıl içinde misafir tasarımcılara da ev sahipliği yapacak.