Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Twist sokak modasında özgür!

Twist 2017-18 Pre-Fall koleksiyonunun en güçlü silüetleri floral detayların ruhuyla sınırların ötesine geçerken, DNA’sında özgürlük kodlarını taşıyan militer esinti, bizi sokak modasının stil kodlarını çözmeye davet ediyor. Barok sanat akımından ilham alan trendy görünümler ise Twisterların yakın markajında!

‘İnsan Yalan’ suskunluğu

Şarkıcı Hakan Kılıç, iki yıllık suskunluğunu ‘İnsan Yalan’ şarkısıyla bozuyor. Parçanın sözü ve müziği kendisine ait olan Kılıç, “Herkes birilerine şarkı yapıyor, ben kendime şarkı yaptım. Herkesten bir farkım olmalı” diyerek farkını dile getirdi.

Genç bir hikâye

Rahat ve genç stilini, enerjik ve capcanlı tasarımlarla sunan Oxxo sonbahar kış sezonunda, denimin gücünden ilham alarak daha deneysel tonlar ve dokunuşlarla güçlü bir koleksiyon sunuyor. Detaylarda sloganlarla güçlenen nakışlarla yeni oyunlar yaratılan dinamik L.A. koleksiyonu yeni sezon tarzınızı belirliyor.

VIP hizmet!

Tasarım ve modanın İstanbul’daki ikmal noktası haline gelen, Türk moda tasarımcılarının buluşma noktası Gizia Gate, Zorlu AVM ‘de açıldı. Sezonun en hit tasarım parçalarını bir arada görebileceğiniz markada en göz alıcı parçalar uluslararası mağazacılık standartlarında VIP bir servis hizmetiyle sunuluyor. 

Rixos zamanı

Kürşat Zengin, DMC etiketli yeni albümünün ilk şarkısı olan “Mutlak Bir Aşk”ı Rixos Premium Bodrum’da sahneye çıkarak tatilcilerin beğenisine sundu. Tatilcilerden tam not alan Kürşat Zengin’in önümüzdeki günlerde İstanbul başta olmak üzere pek çok yerde konserleri olacak. Uzun yıllardır Belçika’da yaşayan Kürşat Zengin, Avrupa’da bilinen pek çok sahnede program yapmış bir şarkıcı. 

Figürlü çikolatalar 

Beyaz Fırın bayrama özel, sevdiklerinizle paylaşacağınız sevimli kuzu figürlü Chez Nathalie çikolataları sunuyor. Kakao yağı kullanılan Chez Nathalie, dünyanın en kaliteli Belçika çikolatasıyla hazırlanıyor. 

Yaz favorisi 

Silk and Cashmere, her sezon klasik ama modern ürünlerle koleksiyonlarını hazırlıyor. Cesur, rengârenk ve teknolojik bir koleksiyonla tüketicilere ulaşan marka, sonuna geldiğimiz yaz sezonunda yüzde 70’e varan indirimle alışveriş keyfinizi taçlandırıyor. 

Bohem stile yolculuk

Deichmann’ın modern ve stil sahibi tasarımlarla harmanladığı yaz koleksiyonu, bayram gardırobunuzu hazırlıyor.  Detaylarıyla sezonun parıldayan parçalarına dönüşen; sneakerlar, dolgu topuklar, sandaletler, espadriller ve makosenler kombinlerle büyük bir uyum yakalıyor.

En özel koleksiyon

Dünyada bir ilki gerçekleştirerek gerçek inciden yemek takımı üreten Karaca, en özel koleksiyonu “Roller”ı Zuchex’te ilk defa kadınların beğenisine sunuyor. Roller, Ortaçağ mitolojisinde adaleti ve eşitliği simgeleyen yuvarlak masadan ilham alınarak tasarlanan dairesel biçimli süslemeleriyle, misafirleriniz için hazırladığınız sofralarda benzersiz zevkinizi yansıtıyor. 

Bir yıl rötarlı albüm 

Yıllarca Avrupa’da sahneye çıkan Jam Yazıcı ‘Özür dilerim” adlı albümünü Avrupa Müzik’ten çıkardı. 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminden sonra çıkaracağı albümü tam bir yıl erteleyen Yazıcı, Murat Güneş ve Gülşah Tütüncü ile çalıştı.