Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Yaz güneşi sokaklarda 

Deichmann’ın modern ve stil sahibi tasarımlarla harmanladığı yaz koleksiyonu, sezona güçlü bir giriş yapıyor. Etnik ve bohem modeller, sıra dışı renk skalasıyla kombinleri zenginleştiriyor. Detaylarıyla sezonun parıldayan parçalarına dönüşen sneakerlar, dolgu topuklar, sandaletler, espadriller, oxfordlar, yüksek topuklular ve makosenler sıcak bir yazın habercisi oluyor.

Plaj sezonu açılıyor

Geçen sezon plajlara damga vuran Penti, bu sezon iddiasını ikiye katlıyor. Tatilin ve yazın hatırlattığı ne varsa koleksiyonuna taşıyan marka bu sezon çekimlerini de gerçekleştirdiği Meksika’ya kadar uzanıyor. Karıştır & Yakıştır temasıyla farklı kombin yaratmaya sevenlere 50 bin farklı seçenek sunan marka, pişti olmaya son diyor. 

Duygulandıran yolculuk

Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’la birlikte Afrika yollarındaydı. Bir yardım projesini hayata geçirmek isteyen iki isim, Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome’yle de görüştü. Ülkeye, Türkiye’nin desteğiyle, kimsesiz çocuklar için yeni bir tesisin inşa edilmesine karar verildi. Bu tesisi inşa etmek için gereken gelir ise başta Aşkım Kapışmak olmak üzere pek çok ünlünün katılacağı bir organizasyonla sağlanacak. Ülkedeki yetimhaneleri ziyaret eden Aşkım Kapışmak, tesislerin yetersizliği ve yaşanan açlık karşısında oldukça duygusal anlar yaşadı.

Hayalinizdeki evi yaratın!

Kargılı Mobilya binlerce modüler ürün yanında, özel ihtiyaçları olan müşterilerine yerinde hizmetle özel ölçülü ve kişiye özel tasarım hizmetiyle hizmet vermektedir. Evinizin tasarımını yenilemeye veya sıfırdan yapmaya karar verdiğiniz de Kargılı Mobilya sizlere kişiye özel tasarım alanında uzman ekibinden bir tasarımcı görevlendirir ve bütçenize dost bir şekilde hayallerinizi gerçekleştirir.

Erkeklerin yeni favorisi

Avon, ne istediğini bilen, kendine güvenli ve çekici erkeklerin tercihi olacak yeni bir parfüme imza attı. Ferahlatan su nanesi ve bergamotun, güçlü baharat ve yosunla karışımından gelen davetkâr bir kokuya sahip yeni Avon Man’in marka yüzü ise ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu oldu. 

Lezzet şöleni çikolata 

Anadolu’nun bereketli topraklarında doğan tariflerle lezzet yelpazesini zenginleştiren Delimonti, Anadolu Halk Mutfağı Derneği Başkanı Adnan Şahin ve Glories Chocolate genel müdürü Özge Yücesoy özel bir atölyeye ev sahipliği yaptı. Etkinlikte çikolatanın tarihi ve yapılışı anlatıldı.

Kore güzellik ritüeli 

Koreli kadınların göz alıcı ciltlerinin sırlarını açığa çıkaran Sephora, mağazalarında yer alan 11 farklı cilt bakım ürünüyle cilt bakım ritüelinizi zenginleştirmeyi hedefliyor. Koreli kadınlar, kusursuz bir cilde sahip olmak için her gün temizleme, tonikleme, serum uygulama, nemlendirme, göz bakımı ve maske ritüellerine vakit ayırıyor. 

Seyahat dostu 

Seyahatlerin vazgeçilmez parçası bavullar, Tergan’ın yeni koleksiyonunda uzun soluklu tatillerin en renkli üyesi olarak ön plana çıkıyor. Büyük, orta, pilot ve  kabin boyutlarında tasarlanan bavul modelleri, hem gezgin ruhların hem de iş seyahatine çıkanların öncelikli tercihi oluyor.