Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Ayakkabıların ‘Simge’si

Moda dünyasına şarkıcı Simge’nin yeni koleksiyonuyla enerji getiren Deichmann, kadınların cesur ve modern tarzını zarif ayaklarında ön plana çıkarıyor. Sezonun gözde renklerini koleksiyonda platform topuklular, dekolte sandaletler, espadriller ve sneakerlarla harmanlayan marka, sokakları festival havasına sokuyor.

Göcek ‘Yaza merhaba’ dedi

Göcek’in olağanüstü güzelliğe sahip bahar günlerinde, İstanbul’dan birçok tekne sahibi Rixos Premium Göcek ve Göbün Koyu’nda yenilenerek açılan Muammer’in Yeri’nde bir araya geldi. Tekne sahipleri ilk olarak Rixos Premium Göcek’te ‘Kargalar Kafeste’ grubunun canlı müzik performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Ertesi gün misafirler teknelerle Göbün Koyu’ndaki Muammer’in Yeri’nde (Muammer Önder) brunch keyfi yaptılar. Geçtiğimiz günlerde tamamen yenilenerek sezona başlangıç yapan Muammer’in Yeri’nde meze ve yemekler, organik sebzelerle yapılıyor.

Berksan ‘Aşka’ geldi 

Berksan, yeni şarkısı ‘Aşka’yı dinleyicileriyle buluşturdu. Sözleri kendisine, müziği ve düzenlemesi kardeşi Turaç Berkay Özer’e ait olan şarkıda Berksan ‘’Baştan aşağı aşka bulaşmazsam’’ diyor ve yeni bir aşka yelken açmak istediğini de söylemekten kaçınmıyor. Parça, Poll Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alıyor. 

Mücevher ödülü

İstanbul Uluslararası Dans Festivali için tasarladığı “İstanbul temalı”  ödülleriyle dikkatleri üzerine çeken Eser Elgür, “Yılın Mücevher Tasarımcısı” ödülüne layık görüldü. Elgür, bundan sonra da başarılı işlere imza atacağını söyledi. 

Devrim yaratan çözüm 

Her sezon özgün tasarımları son teknolojilerle birleştirerek Outdoor tutkunlarına yenilikçi çözümler sunan Columbia, yaz sıcaklarında outdoor aktivitelerden vazgeçmek istemeyenlerin beklentilerine karşılık veriyor. Teri aktive edip buharlaştırma sürecini hızlandıran mavi halkalar sayesinde Omni-Freeze Zero ürünleri kullanıcıda sonsuz bir serinlik hissi sağlıyor. 

Yeni bir ses

Mimar Doğukan Tufan, ilk teklisi ‘Yaz Kenara’ parçasıyla müzik dünyasına giriş yaptı. Tufan, Yaşar Kekeva Plakçılık etiketiyle, sözü müziği kendisine, prodüktörlüğü Nida Şan’a ait parçasıyla iddialı olduğunu söyledi.