Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

70’ler coşkusu 

Gigii’s 70’lerin esintisiyle bu yaz şık bir koleksiyona imza atıyor. Koleksiyonda floral desenlerin heyecan verici ruhu, Gigii’s’in vazgeçilmez kalıpları, jean’lerin cool etkisi göze çarpıyor. Elbise ve bluzlerin fırfır detaylı kolları ve yakaları bu yaz sizi daha hareketli kılacak. Hareketli detaylar en cool renklerle bir arada kullanılıyor. 

Romantik tatil 

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa hayallerinizdeki tatili sunuyor. Belek sahiline sıfır konumda yer alan otel göz alıcı mimarisi, sizi her an suyla buluşturan 12 bin m² havuz alanı, kendisine ait plajı, inci tanesi görünümünde kumsalı, gündüz güneş-deniz keyfi, akşam canlı müzik, Dj parti ve konsept eğlenceleri ve geniş iskelesi ile mükemmel bir balayı için birçok alternatifi bir arada sunuyor. 

Levon Kordonciyan’dan vazgeçemiyor

Televizyonda sağlık programı sunan ünlü diş hekimi Doğan Bircan, ünlülerin smokincisi Levon Kordonciyan’dan vazgeçemiyor. Geçen yıl görkemli bir nikah töreniyle evlenen ve smokin tercihini Kordonciyan’dan yana kullanan Bircan, şimdi de yakın bir arkadaşının düğünü için Kordonciyan’ı tercih etti.

BKM’de ‘İnan’ rüzgarı

‘İnan’ isimli ilk single çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Salih Dinçel, BKM Mutfak Sahnesi’ndeydi. Romantik şarkısı ‘İnan’ı istek üzerine iki kez seslendiren Dinçel; Bülent Ortaçgil, MFÖ ve Fikret Kızılok gibi müziğin usta isimlerinin eserlerini de söyleyerek dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi.    

Prensesler koleksiyonu

Her kızın masallarda dinlediği, kitaplarda okuduğu ya da ekranda izleyerek hayran olduğu Disney prensesleri, şimdi kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın çok özel kırtasiye ürünlerinde… Koleksiyonun her bir parçası özellikle bu yıl kızların favorisi olmaya aday. Defter ve saplı çantalardan oluşan ürünlerde en sevilen prensesler okulda kızlara eşlik ediyor. 

Çantada moda renk!

Bu sene yükselişe geçen lila renginin enerjik yansımaları Tergan’ın çanta koleksiyonunda kendini gösteriyor. Lilanın birbirinden farklı özgün tonlarının yer aldığı modeller, şıklığı ön planda çıkarak her zevke hitap etmeyi başarıyor. Kadınların kombinleriyle kusursuz bir şekilde örtüşen tasarımlar arasında diktörgen şeklindeki kol çantası ise koleksiyonda dikkat çekiyor.  

Kapadokya’ya uzanan bisiklet yolculuğu 

Türkülere farklı yorum getiren Cumali Özkaya, ‘Yol’ albümünde yer alan ‘Bağa Gel Bostana Gel’ adlı parçasına klip çekti. Klipte iki sevgilinin İstanbul’dan Kapadokya’ya uzanan bisiklet yolculuğunda yaşadıkları anlatılıyor. Uğur Akkaya’nın yönetmenliğinde çekilen klipte sanatçıya sevgilisi rolünde internet fenomeni Nilay Toprak eşlik ediyor.