Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Deri cekette Frida modası 

Nerede kullanılırsa kullanılsın, kıyafeti ve kuşkusuz tüm stili bir anda bambaşka bir şıklığa taşıyan Frida akımı, Derimod deri ceket koleksiyonuna ilham verdi. Üç boyutlu hissiyatı ile farklı renk ve dokuya sahip zengin malzemelerle süslenen tasarımlar, verdiği bohem ve göz alıcı havasıyla kombinlerin yıldızı olmaya aday.

Artık daha yeni daha konforlu 

İlk ziyaretçilerini Sevgililer Günü’nde ağırlayan Rixos Premium Belek, konuklarını yine tanıdıkları, bildikleri zarafette ancak hizmet yelpazesi daha da genişlemiş olarak karşılıyor. Konuklarının tüm gereksinimlerine yanıt verecek şekilde yenilenmiş olan tesis, en üst düzeyde konfor sunuyor.

Güney Amerika mutfağı yorumu

Güney Amerika mutfağını yorumladığı mönüsü ve benzersiz ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, keyifli bahçesiyle bahar aylarının da gözdesi olmaya hazırlanıyor. Zengin mönüsünde yer alan hafif seçeneklerden Taco lezzetleri, “sert” ve “yumuşak” kabuklu olarak ikiye ayrılıyor ve çeşitlilikleriyle fark yaratıyor.  

‘Efsane’ bir albüm geliyor

Soner Olgun, 9 türkü, 2 Azerbaycan türküsü ve 1 Kırım türküsünden oluşan uzun zamandır üzerinde çalıştığı 12 eserden oluşan albümünü yayımladı.

Fotoğrafta devrim 

Huawei’nin son amiral gemisi P10, portre fotoğrafçılığını profesyonel efektlerle zenginleştiren Leica ile birlikte geliştirdiği ön ve arka kamerasıyla mobil telefon fotoğrafçılığını yeniden yorumluyor. Yenilikçi teknolojiyle donatılan Huawei P10 ve P10 Plus, en gelişmiş akıllı telefon olma özelliği taşıyor. 

Yeni lezzet 

Caffè Nero, formunu korurken lezzetten vazgeçmek istemeyenlere erikli gronola barı ve unsuz meyveli keki öneriyor. Şeker ve katkı maddesi içermeyen erikli granola bar ve kuru meyvelerin çikolatayla buluştuğu unsuz meyveli kek öyle lezzetli ki müdavimi olacaksınız.

Her ay yeni bir şarkı!

Alternatif popun temsilcilerinden Mavi yeni projesi “Saz Söz Mavi” ile kendi yazdığı şarkıları dinleyicilerine ulaştırmaya hazırlanıyor. Mavi, ayda bir yayınlayacağı yeni şarkıların videolarını ilk olarak internet üzerinden paylaşacak. 

Yaz davetlerine hazır olun 

İpekyol abiye koleksiyonu, profesyonel ellerde hayat bulan el işçiliği ve ulaşılabilir couture anlayışıyla yorumlanan modern tasarımlarıyla mezuniyet gecesi ve yaz davetleri için birbirinden şık seçenekler sunuyor. Dantel şifon ve saten kumaşlarda hayat bulan koleksiyon 18 parçadan oluşuyor.