Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Pilatesin yeni adresi 

Levent Metrocity AVM’de hizmet veren CityZen New Age Fitness, Türkiye’nin en geniş aletli pilates stüdyolarından biri. 100 yıllık geçmişi olan, en güvenilir, her yaşta ve kondisyonda yapılabilir olan pilatesi Cityzen’de ekonomik ve kişisel tercihlerinize göre yapabilecek birçok seçenek mevcut. Mekânda en güvenilir spor kabul edilen Reformer (aletli) pilatesin sağlık kadar görünümünü mükemmelleştirmek isteyenlerin de tercihi olduğunu belirtiliyor. Kaslarınızı şişirmeden gücünüzü artırmak, çeviklik kazanmak, düz bir karın, ince bir bel ve güçlü bir sırt kazanmanın yanı sıra rahatlatıcı bir zihin-vücut idmanı olarak da pilatesi öneriliyor. 

Mehmet’in ‘Gönül Hikâyesi’

Sanatçı Mehmet Fatih ‘Gönül Hikâyesi’ adlı single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Özdemir Müzik etiketiyle piyasaya sürülen çalışma netD youtube kanalında ve müzik kanallarında yayımlandı. Söz ve müziği Volkan Gümüşlü, düzenlemesi Selim Topsakal’a ait olan ‘Gönül Hikâyesi’nin klibini Fatih Ahmet Kaya yönetti. 

Dünya çapında ödül

Dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor, Cornelia Diamond Golf Resort Spa’yı, dünya çapında ‘Alışılagelmişin Dışında 7 Her Şey Dahil Tesis’ arasında seçti. TripAdvisor, 435 milyon yorum ve görüşün yer aldığı ve milyonlarca misafirin tavsiyeleriyle birlikte hoteli seçti. Bu ödülle Cornelia Diamond Golf Resort Spa, bir kez daha Türkiye’yi ve Antalya turizmini dünya klasmanına taşıdı.

Yeni bakım formülü 

Diadermenie Essential Care BB güzellik kremi, cildinizi derinlemesine nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor. Krem, nemlendirme kompleksi içeren hafif ve hızlı emilen formülüyle cilde doğal ışıltısını yeniden kazandırmak için cildi derinlemesine nemlendiriyor ve pürüzleri gizliyor.

Festivalde Eser Elgür imzası 

Dünyanın en iyi dansçılarını buluşturan 6. İstanbul Uluslararası Dans Festivali’ne tasarımcı Eser Elgür’ün imzasını taşıyan İstanbul temalı ödüller damgasını vurdu. Yaklaşık 80 ülkeden 3 bin 500 dansçının katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, Eser Elgür imzalı ödüllerin yanı sıra festival özelinde hazırlanan eşyalar da ilgi çekti.

Özgür adımlar 

Deichmann, bahar aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan babetler, moda tutkunlarının gece, gündüz kurtarıcısı oluyor. Tasarımlarını farklılık üzerine yorumlayan marka, kadınlara en özgür adımları vaat ediyor.

İzmir’de müzik şöleni 

Atmosferi ve müzik seçkisiyle İzmir’in ilk ve tek bağımsız müzik festivali Epic Fair, bugün Kültürpark Kübana Gazinosu’nda ikinci kez müzikseverlerle buluşuyor. Festival boyunca birbirinden iddialı isimler sahne alacak. 

Her zaman fazla moda 

Yerli marka Frog, Türkiye genelindeki 11 mağazasında en moda ürünlere uygun fiyata sahip olma imkanı sunuyor. Mağazalaşmaya 2011 yılında Karadeniz Ereğli’de başlayan Frog, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarıyla büyümeyi hedefliyor. Marka ‘Her zaman fazla moda’ sloganıyla emin adımlarla ilerliyor. 

Bohem âşıkların romanı 

Modern zamanda yaşanılan ilişkilerin, aşkların, entrikaların, hayal kırıklıklarının nedenlerine inmemizi sağlayacak bir roman olan Cemiyet-i Aşk kendilerini bir ülkeye, bir şehre, bir mesleğe, bir aşka ait hissetmeyen, hissedemeyenlerin hikayesini anlatıyor. Kitabın yazarı Gül Yanık. 

Sneaker sezonu açıldı 

Sneakerlar, Tergan’ın yeni koleksiyonunda çiçek desenler, ışıltılı yansımalar ve metalik silüetlerle sezonu karşılıyor. Modeller, hem gündelik hem de hafta sonu tarzına oldukça uygun.