Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Oyunculuğa yeşil ışık

Genç şarkıcı Aynur Aydın, oyuncu olmak istediğini açıkladı. Bu alanda kendini geliştirmek için dersler almaya hazırlanan Aydın, film ve dizi teklifleri geldiğini ifade etti. Kamera önünde olmayı sevdiğini söyleyen Aydın, “Bu yıl içinde sürpriz bir proje olabilir ” dedi. 

Macera zamanı

McDonald’s, Adventure Time çizgi filminin oyuncaklarını Happy Meal mönülerinde hayranlarıyla buluşuyor. Çizgi fiilm, Finn ve onun en iyi arkadaşı olan köpek Jake’in sürreal maceralarını konu ediyor. Rengârenk Adventure Time karakterleriyle binin üzerinde eğlenceli ve farklı kombinasyon yapılabiliyor.

Defacto’dan yeni işbirliği 

İnternet sitesi n11.com, DeFacto ile işbirliğini duyurdu. Türkiye’de hazır giyim ve moda sektörünün lider markalarından DeFacto’nun ürünlerini tek tıkla kullanıcısına ulaştıracak olan n11.com, moda kategorisini yeni işbirlikleriyle               zenginleştirmeye devam edecek.

Kıbrıs’ta Cem rüzgârı 

Geçen hafta sonu Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Suzan Kardeş’in eğlenceli sahnesinde bir de misafiri vardı. ‘Alışamıyorum’ isimli son single’ıyla uzun süre listelerin zirvesinde olan Cem Belevi, Kardeş’le birlikte sahnede şov yaptı. Hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Belevi, şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. 

Demet istedi anlaşamadık

Gökhan Akar, “Selametle” şarkısıyla müzikseverleri kucakladı. Akar’ın sözünü ve müziğini yazdığı “Selametle” şarkısını Demet Akalın’ın da almak istediği ortaya çıktı. Akar, durumu ‘Demet şarkımı çok beğendi ve kendisine hediye etmemi istedi. Sonrasında bu hediye olma konusunda anlaşamadık’ sözleriyle anlattı.

Duygular pakette

Kıpkırmızı paketi, damaklarda bıraktığı enfes tadıyla adeta ikonik bir lezzet haline gelmiş Tadelle, şimdi sevenlerinin karşısına yeni bir yüzle çıkıyor. Raflardaki Tadelle ambalajları, 7’den 77’ye herkese duygularını yaşamasını söylüyor. Tüketicilere hem raflardaki ürünleriyle hem de keyifli reklam filmleriyle sesleniyor ve “hayatın tadı elinde” diyor.

Şimdi saçlar daha parlak! 

Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss’in şimdi zayıf ve cansız saçlar için yeni ve çok güçlü bir çözümü var. Yeni Gliss Magnıfıcent Strength serisi, ilk kez ayrı ayrı saç liflerini güçlendirmek için üç-protein kompleksinin onarım gücünü bir araya getiriyor. Sonuç canlı, ışıldayan, güçlü, dikkat çeken ve kusursuz uzayan saçlar… 

Zarif tasarımlar

Özgün tasarımlarıyla Lav, sofralara yenilik katmaya devam ediyor. Modern ve genç hatlarıyla fark yaratan Lav ada kupa bardakları, özellikle kış aylarında sıcak ikramlara farklı bir lezzet ve estetik katıyor. Ürünler, sadeliğiyle de günlük yaşantının şık bir parçası olarak ön plana çıkıyor.