Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Romantik kıyafetler

Sevgililer Günü’ne hazırlanırken büyüleyici ve eşsiz görünmenizi sağlayacak AKAY’ın kişiye özel tasarımını tercih edebilirsiniz. Aşkın rengi ateş kırmızısının kullanılacağı modeller, Sevgililer Günü’nün romantizmine çok yakışacak.

Buse’den yeni marka

Buse Terim bebeği Nil’den ilham aldı, çocuklar için patik koleksiyonu yaptı. Buse Terim “Baby on the Go” adını verdiği markayla minikler için patik koleksiyonu hazırladı. Ekibiyle birlikte titiz bir hazırlık döneminin ardından 10 parçalık bir patik koleksiyonu ortaya çıkaran Terim, renkleri ve desenleri çocukların kaleminden çıkar gibi hayal ettiklerini söylüyor.

Şimdi eğlenerek dinlenme zamanı 

Cornelia Diamond Golf Resort Spa; eşsiz doğal güzellikler içinde, sizi şımartmaya odaklı konfor ve lüks hizmetiyle öne çıkıyor. Sömestre tatilinde Antalya’nın ılıman havasında, çocuklar ve aileler için eğlenerek dinlenme fırsatı. Cornelia Diamond Golf Resort Spa’da; çocuklar eğlenirken, siz Crassula Spa’da yenilenin.

Aşk tadında lezzet

Eti, fındık ve çikolatanın bir araya geldiği yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor: Eti Çikolata Aşk Tadında Fındıklı! Yenilikçi lansmanları ve benzersiz lezzetleriyle tüketicilerinin hayatına mutluluk katan marka, çıtır gofret yaprakları üzerinde yoğun fındık lezzetini enfes sütlü çikolatasıyla buluşturduğu yeni ürünüyle çikolata severlere “Aşk Tadında” bir deneyim vaat ediyor. 

Kadının gücü sporda

Nike bu sezon kadının gücünü yansıtan ve sporu stille bir araya getiren koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Farklı kesim ve esnek tasarımların öne çıktığı koleksiyon doğal renk paletleri ve monokrom siluetlerden oluşuyor. Koleksiyonda birbirinden özel tasarımlar yer alıyor. 

Sevgililer Günü’ne özel hediye

Dünya markalarının onlarca sneaker ve bot modeli Sport in Street’te... 14 Şubat’ta sevgilisine gününün her anında rahat hissettirecek bir hediye vermek isteyenlerin aradığı her şey Sport in Street mağazalarında.

Stil sahibi erkekler için 

“Tudors, çeşitlilik ve kaliteden ödün vermediği gömlek koleksiyonuna yüksek teknoloji kullanılarak üretilen “Leke Tutmaz Gömlek” serisini ekledi. Model, şık kesimleri, 100% pamuklu kumaşlarıyla yine zevk ve stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Kıvırcık saçları sevin 

Gerçek güzellik felsefesinden yola çıkarak kadınlara kendilerini oldukları gibi sevmelerini söyleyen Dove, yeni reklam filmiyle genç kızları ve kadınları saçlarıyla barıştırıyor. Yeni reklam filminde kız çocuklarında kıvırcık saçlarıyla ilgili bir mutsuzluk başladığına dikkat çeken Dove, bir yandan da o kıvırcık saçların aslında ne kadar sevildiğini hatırlatıyor.

En şık sofralar

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi “Beyaz Altın” yemek takımı ile sofraların vazgeçilmezi oluyor. 84 parçadan oluşan “Beyaz Altın” yemek takımı zarafet ve şıklığıyla sofralardaki mutluluğunuza ortak olurken, misafirlerinize ve ailenize keyifli bir yemek keyfi sunuyor.

Modern gözlükler 

Mevsimsiz aksesuvar güneş gözlüklerinde, şubat ayının öne çıkan modelleri romantik, estetik ve etkileyeci birer Sevgililer günü hediyesi olmaya aday... Flowers Lace koleksiyonunun başyapıtı olan bu Dolce & Gabbana dikkat çekiyor.