Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Marka elçisi Özge

Amerikalı spor ayakkabı markası Skechers, başarılı işbirliklerine manken Özge Ulusoy ile devam ediyor. Kalitesiyle her zaman fark yaratan Ulusoy, işbirliğinin en büyük sebebinin spora olan düşkünlüğü olduğunu belirtiyor. Ulusoy, sporunu asla aksatmıyor ve her zaman sağlığına dikkat ediyor. 

Cildin dostu 

Babor’un kış aylarında cildinizin doğal bariyerini destekleyen ve güçlü bir koruyucu tabaka oluşturan Skinovage PX Winter Protect Cream’i ile soğuk havalarda cildinizi hızlı ve etkin bir biçimde koruyabilirsiniz. Ürün, çeriğinde bulunan hindiba kökü özleriyle cildin hayati bariyer fonksiyonunu güçlendirir. 

Albümün ilk konseri

Ferhat Güneyli, ‘İşte Gidiyorum’ isimli albümünü çıkardı. Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde albümün ilk konserini veren sanatçı, kendi eserlerinin yanı sıra ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Nereden Bileceksiniz’, ‘Dostum Dostum’, ‘Sivas’ın Yollarına’ ve ‘Hele Meryem’ gibi sevilen şarkıları da yorumladı.

Kış mucizesi: İlik suyu 

Hafızalara kazınan birçok lezzete öncülük eden Günaydın, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak ilik suyu ile kalite ve lezzet uzmanlığını bir araya getiriyor. Taze kemik iliğinin, sebze ve baharatlarla suda kaynaması ile sunulan ilik suyu; vücut direncinin yükselmesine fayda sağlıyor.

İddialı bir kombin için

Havaların gitgide soğuduğu bu günlerde hem sıcacık tutan hem de şıklığa şıklık katan yapay kürkler, Home Store’un sonbahar-kış koleksiyonunda yerini alıyor. Koleksiyonda günün modern çizgilerini taşıyan özgün tasarımlar yer alırken farklılık arayanlar için de yenilikler markanın vitrinlerini süslüyor.

Kim bu Şebnem? 

Kişisel inovasyonun Türkiye’deki öncü isimlerinden Şermin Yılmaz, yeni romanı “Güneş Sarısı”nı çıkardı. Sonsuza kadar genç kalmanın sırrını keşfeden kadınların hikayesini anlatan “Güneş Sarısı” kitabındaki Şebnem Işılay karakteri, iş ve cemiyet dünyasına tanıdık geldi. Kitaptaki Şebnem karakteri, cemiyet hayatının da yakından tanıdığı ünlü  bir işkadınına benzetildi.

%50 indirim var

İkonik marka Levi’s®’ın kış koleksiyonunda yer alan tüm ürünlere yüzde 50’ye varan indirim var. Marka Trucker’dan, ikonik 501®’e, soğuk kış günlerinin vazgeçilmez parçası montlardan, yeni 505™C’ye, kışın favorisi western gömleklerden en trendy aksesuvarlara kadar sayısız seçenek sunuyor.

Hem romantik hem sade 

İç çamaşırı markası La Dolce Passione, tasarımlarındaki saten ve likralı ipek kumaşları kadife ipek ve dantelle çeşitlendiriyor. Marka, klas ve doğal dokunuşlarla yeni koleksiyonunda hem romantik hem de sade çizgileri bir arada sunuyor.