Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Vahe’den teşekkür ziyareti

18 yıldır devam eden ‘Vahe ile Evdeki Mutluluk’ isimli programda ailelerin evlerini baştan aşağıya yenileyen Vahe Kılıçarslan, hafta içi iç kapı, çelik kapı ve mutfak sektörünün en büyük firmalarından Evramob’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Genç ile bir araya gelen sunucu, programda yardım ettiği ailelere katkılarından ötürü işadamına teşekkürlerini iletti.

Stil sahibi erkeklere

Avva, koleksiyonunda şıklığın rahatlıktan geçtiğinin altı çiziliyor. Koleksiyonda rahat ceketlerden, yün hırkalara, flanel gömleklerden, mendillere, jean pantolonlara kadar erkekler için pek çok farklı alternatif yer alıyor.

Erdem Kınay’ın yeni keşfi Ertunç! 

Sibel Can, Demet Akalın, Bengü, Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu gibi yıldızlarla çalışan Erdem Kınay,  artık genç yeteneklere daha fazla şans vereceğini açıkladı. Kınay’ın Merve Özbey’den sonra yeni keşfi  model Ertunç oldu. Ertunç’un seslendirdiği “Mahşer’’ adlı şarkının müzik ve düzenlemesi Erdem Kınay imzası taşıyor.

Dilek’te İtalyan ayı 

Dilek Pastanesi’nin mönüsünde lezzetli makarnalar yer alıyor. İtalyan lezzetleri ayıyla birlikte kırmızı et, beyaz et, sebze ve peynirlerle çeşitlendirilen makarnalar misafirlerini bekliyor.

Cilde ipeksi yumuşaklık 

Ligne St.Barth Mango Butter Encrich Cream doğal içeriğiyle cildin  elastikiyetini geri kazandırarak kırışıklık oluşumunun azalmasına ve cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendirmesini sağlıyor.

Yeni trend kadife

Sezonun trendi kadife, Elle’nin koleksiyonunda da özgün tasarımlarıyla yepyeni bir yorum kazanıyor. Koleksiyonda farklı renklerde hazırlanan kadife ayakkabılar, toka ve bant detaylarıyla yer alıyor. Kısa topuklu modellerin yanı sıra ince topuklular da kadifenin zarafetini sergiliyor.

Yurtdışına açılıyor

İddialı tasarımlarıyla gelinlerin vazgeçilmez ismi Aslı Kongel, Avrupa’da gelinlik zinciri kurmak için çalışmalara başladı. 8 yıldır bu mesleğin içerisinde yer alan Kongel, ”Bugüne kadar Avrupa’da yaşayan birçok kişi, gelinlik için bizi tercih etti. Şimdi sıra bizde… İlk durağımız Almanya olmak üzere birçok yerde mağaza açmak istiyorum” dedi.  

Tescilli 501’e esneme özelliği

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s, ikonik ürünü 501’i yeniledi. Tasarım ekibi, 2016 sonbaharında kumaş üreticileri ve atölyelerle işbirliği yaparak, orijinal “Shink-To-Fit” kumaşının tüm özelliklerini taşıyan tescilli 501’e esneme özelliği kattı. Yeni jeanlerde orijinalliğin DNA’sı ve bütünlüğü korunurken Levi’s mirası yenilikle bütünleşiyor.

Sway Otel sezona hazır

Erzurum Palandöken’deki Sway Otel’in sahibi Can Dikmen erken başlayan kar yağışından dolayı işin başına geçerek oğlu Berke Dikmen’le son kontrolleri yaptı. Sezona hazır olan otel birkaç yeniliğin yanı sıra son bombası DJ Cüneyt Kurt oldu.