Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Pazartesi sendromu 

Davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, pazartesi günlerinin sendromunu ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. Kapışmak, ‘Sendromsuz Pazartesi’ ismiyle Best FM’de radyo programına başladı. Program pazartesi günleri saat 11:00 ila 12:00 arasında yayımlanıyor. 

Bomba gibi geliyorlar 

Mustafa Ceceli’nin kendi gibi müzisyen ve aranjör kardeşi Sinan Ceceli, yeni çıkaracağı albümün stüdyo çalışmalarına hızla devam ediyor. Birçok ünlü sanatçının destek verdiği albümün ritim kompozisyonlarını ünlü perküsyon sanatçısı Gencer Savaş üstlendi. İkili önümüzdeki günlerde albümün çıkmasıyla birlikte yurtdışı ve yurtiçi performanslara hazırlanıyorlar.

Hedefi 12’den vurduk 

DeFacto’nun denim pazarına iddialı bir giriş yaptığını söyleyen DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, “İlk denim koleksiyonumuzu her yaş grubunun severek izlediği, sempati ve hayranlık duyduğu bir sanatçı olan İrem Derici ile anlatalım istedik. Çok doğru bir seçim yapmışız. Hedefi 12’den vurduk. Daha yayına girmeden, İrem’le reklam filmi çektiğimizi duyan gençler mağazalara akın etti” dedi. 

İnci küpeli kız 

Karaca, dünyada bir ilke imza atarak tasarladığı ve zarafet arayan kadınlara sunduğu, gerçek inciden üretilen Fine Pearl yemek takımının tanıtımını Tuba Ünsal ile yaptı. Ünsal, koleksiyonun tanıtım kampanyası kapsamında çekilen reklam filminde, İnci Küpeli Kız olarak zarafet tutkunlarıyla buluştu.

Şimdi fitness zamanı 
Taksim’de hizmete giren The Elysium Istanbul MGallery by Sofitel, sağlıklı bir yaşam için kampanya düzenliyor. Sporu hayatının bir parçası haline getirenler için 2 ayrı kata konumlanan Elysium Spa & Wellness Center,  kapalı havuzu ve tam donanımlı fitness salonu ile en doğru adres olmaya devam ediyor.

Sofralara yeni lezzet
Salat, Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleştirdiği workshop ile yeni lezzet serisini tanıttı. Salat’ın doğallığı lezzetle harmanladığı “Salat Lezzet Serisi”, dört farklı alternatifiyle yemeklerinize ayçiçek yağının bambaşka tatlarını getiriyor.

‘Öyle Güzel Ki’ klip! 
Popçu Gökhan Türkmen, yakın zamanda çıkaracağı ‘Sessiz’ isimli yepyeni albümünün çıkış şarkısı ‘Öyle Güzel Ki’ video klibi için kamera karşısına geçti. Yönetmenliğini Murat Joker’in yaptığı klipte Emre Kınay rol aldı. Kilyos sahili ve Ümraniye Platoları’nda iki günde çekimleri tamamlanan klipte Kınay, izleyici karşısına yazar olarak çıkacak.