Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com

Keyifli uykular

Türkiye’nin en büyük iç giyim ve mayo markalarından Ayyıldız, uzun ve serin gecelerde, ev keyfine pijamalarıyla eşlik ediyor. İçimizi ısıtan koleksiyonda cilt dostu modeller dikkat çekiyor. Kullanımı son derece rahat pijamalar ile evden hiç çıkmak istemeyeceksiniz.

Kadınlara özel

Ng>

Geriye kokunuz kalsın

Erkek bakım markası Axe’ın çarpıcı kokusu Axe You, maskülen erkeğin elindeki en büyük koz olacak. Axe zamansız ve zengin notalarıyla klasikleriniz arasındaki yerini alıyor. Axe You, modern şehir yaşamı içerisinde en karizmatik haliyle karşımıza çıkıyor.

En sıcak moda! 

Türkiye’nin en beğenilen koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve bünyesine yepyeni markaları katarak büyüyen Gizia GATE, yaratıcı ve özgün tasarımları ile kışın en soğuk günlerinde içinizi ısıtacak. 

Red Dot Tasarım ödülü bir Türk’ün
Tasarım kategorisinde en çok imrenilen ve takdir edilen ödüllerden biri olan RED Dot Tasarım Ödülü’nü “Sofia Tea Set” tasarımıyla Serap Korkmaz aldı. Singapur’da gerçekleşen seramonide tek Türk olarak Serap Korkmaz ülkemizi temsil etti.

Yeni sezona yeni sürpriz
2016-2017 Sonbahar Kış yeni sezonda “Yolculuk” temasıyla ön plana çıkan Karaca giyim sizi şıklığa doğru yolculuğa çıkarıyor. Yeni sezonun ilk fırsatını alışveriş severlerle buluşturan Karaca, özel sürpriziyle 400 TL’lik alışverişinize 125 TL, bin TL’lik alışverişinize de 400 TL’lik para puan kazanma fırsatı sunuyor.

‘Kendi’ eğlendirecek
Pop müziğin renkli ismi Kendi, bir yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yeni projesi ‘Kim Kime Dum Duma’yı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Yeni projesi ‘Kim Kime Dum Duma’dan ilk olarak ‘Karar’ şarkısıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kendi, yeni şarkılarıyla günümüz ilişkilerini sorgulayacak. 

Esra Erol mutfakta  
Oba Makarna ve Esra Erol, düzenlenen workshop etkinliğinde lezzet tutkunlarıyla bir araya geldi. Etkinlikte leziz makarnalar yapılırken birbirinden özel tarifler de katılımcılarla paylaşıldı. Workshop sonunda soslu kremalı makarna gibi lezzetler hazırlandı.

Balkan müziği rüzgârı
Sevdalinka ustası Divanhana, 22 Ekim’de İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Şehir, kökeni Osmanlı İmparatorluğu’na dayanan; aşk, hasret, melankoli, tutku ve neşenin müzikale ifade biçimi “sevdalinka” türüne doyacak. Divanhana’ya sahnede Türkiye’ye Balkan müziğini sevdiren Suzan Kardeş eşlik edecek.