Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com

Tchibo’yla spor keyfi

Her çarşamba değişen temalarıyla takipçilerini yeni ürünlerle buluşturan Tchibo, sonbahara hareket katıyor. Denge ve rahatlık için ihti-yacınız olan tüm fonksiyonel spor ekipmanları ve kıyafetlerin yanı sıra bahçenizi kışa hazırlayacak çözümler, Tchibo’da yer alıyor. 

Öğrencileri okulda terletmeyen ürünler 

Dagi, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan çocuklar için sunduğu iç çamaşırı ürünleriyle rahatlık sağlıyor. Markanın nefes alan özel kumaşlarıyla üretilen ürünler, cildi tahriş etmiyor.

Aile dostu alışveriş

19 Eylül’de açılan okullar, çocukları heyecanlandırırken okul masrafları ise aileleri düşündürüyor. NT hem çocukları hem aileleri düşünerek; binlerce ürün arasından çocuğunuza ve bütçenize en uygun seçenekleri kalite güvencesiyle sunuyor. 

Nostaljik sonbahar 

Türkiye’nin en büyük hazır giyim markalarından DeFacto, sonbahar–kış kadın koleksiyonunda 80’lerin temalarını taşıyor. Karnaval renklerinin kullanıldığı bu koleksiyon vintage esintisiyle sonbaharı karşılıyor.

Yağmurluklarda yeni sezon 
Columbia, yeni sezona damgasını vuracak OutDry Extreme ve Omni-Tech teknolojili yağmurlukları sonbahar yağmurlarını özleyen macera severlerin beğenisine sunuyor. Markanın üst düzey nefes alabilen su geçirmez yağmurluklarıyla sonbaharın tadı başka.

Bol kahkaha
Her birinin kendisine ait tek kişilik stand up gösterileri olan komedyenlerin 15  dakikalık performanslarını sergiledikleri stand up gecesi 1 Ekim’de Trump Gösteri Merkezi’nde. Cem İşçiler’in moderatörlüğünde, Ali Rıza Tanyeli, Cihan Talay ve Onur Gökçek’in sahne alacağı geceye, Hakan Yılmaz konuk oluyor. 

Yatırımı oyunculuğa
Hem Türkiye’de hem de İngiltere’de oyunculuk yapan Kalust Şalcıoğlu, bu yaz dünyanın en önemli oyunculuk okullarından Lamda’daki eğitimini tamamladıktan sonra tekrar Londra’ya dönüyor. Oyuncu, Nursery Tiyatro Okulu’nda 12 günlük bir eğitime daha katıldı. 

Kış mevsimine ‘Düş Bahçesi’ 
Özgün tasarımlarıyla gerçek farkı arayanların markası Ng>

Doğal şıklık 
2016-17 sonbahar-kış sezonunda İpekyol’un feminen tavrıyla birleşen minimal görünümler, seçkin detaylarla harmanlanıyor. Kaşmir, angora ve yün gibi doğal ve lüks dokularda hayat bulan tasarımlar, feminen dokunuşlarla yeniden yorumlanarak marka kadınına rafine bir şıklık vaat ediyor.