Ajandada bu hafta

İletişim: barko61@gmail.com

Mayolara renk geldi

Bu yaz plajlarda canlı renkler fazlasıyla dikkat çekiyor. Güneş ve denizi en iyi yansıtan renklerin hakimiyeti Argento kreasyonlarında yer alıyor. Markanın 2016 koleksiyonunda yer alan bikini, mayo ve mayokiniler canlı renkleriyle plajlarda fırtına gibi esiyor.

Macaron tadında rüyalar!

Penti, yaz severlere enerjiyi artıracak tasarımlar sunmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonuyla özellikle genç kızların kalbini çalan marka, yaz rüyalarına macaron damgası vuruyor. Penti, rengarenk şekerlemelerle tüm kadınları keyifli uykulara ve eğlenceli pijama partilerine davet ediyor.

Hafif bir yaz mönüsü

Mövenpick Hotel İstanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano, Akdeniz mutfağının en renkli halini gözler önüne seren yepyeni bir yaz mönüsü sunuyor. AzzuR Restaurant’ın yazın en taze ve lezzetli malzemelerini bir araya getiren hafif ve sağlıklı menösünde karidesli kinoa salatası, marine edilmiş biber ve avokadolu yeşil kuşkonmaz salatası gibi yaratıcı yorumlar yer alıyor.

Her tarza uygun modeller

ELLE’nin yaz koleksiyonunda, dolgu topuk modeller farklı stillerin en iyi tamamlayıcısı olarak göze çarpıyor. Her yaşa, her tarza hitap eden bu modeller, gece gündüz giyiminde rahatlıkla tercih ediliyor. Babet kadar rahat, yüksek topuklu kadar da şık olan dolgu topuk ayakkabılar, elbiseyle de dar paça pantolonla da trendi bir kombin yaratabiliyor.

Yaza özel seri 
Pantene, saçlarınızı nemlendirip yıpranma belirtileriyle savaşan Pantene yaza özel seri hazırladı. Serideki onarıcı ve koruyucu bakım şampuan, havuzdaki oksidatif mineralleri hapsedip uzaklaştıran antioksidan teknolojisiyle saçlarınızın sağlıklı görünümünü korumaya yardımcı oluyor. Onarıcı ve koruyucu bakım saç bakım kremi ise düzenli kullanımla saçlarınızın nemini koruyarak kuruluk ve matlığı azaltıyor. 

10. mağazasıyla hizmette!
Oleg Cassini Türkiye’deki 10’uncu mağazasını MetroCity’de açtı. Her stile ve her yaşa uygun yüzlerce abiye modelinin bir arada olduğu Oleg Cassini koleksiyonları içerisinden iş yerinde organize edilen şık bir toplantı ya da mesai sonrasındaki bir kokteyl için en şık modeller bulunuyor.  

Ruhunuzu şımartın
Her hafta tüketicilerini yepyeni dünyalarla buluşturan Tchibo, bedenini ve ruhunu şımartmak isteyenler için pratik çözümler sunuyor. Tchibo, “kendinizi iyi hissedin” temalı cilt bakım ürünleri, rahat ev ve yoga giysileri, cilt gençleştirme ürünleri ve pratik güzellik aksesuvarlarıyla herkesi iyi hissetmeye ve iyi hissettirmeye davet ediyor.