Ajandada bu hafta

Rock esintili sandaletler

Desa sandaletler ayaklarınızı ferahlatıyor! Klasikten moderne, topuklu şık sandaletlerden özgür ruhunuzu yansıtan rock esintili modellerle geniş bir ürün yelpazesi sunan koleksiyon, tasarımdaki gücünün yanı sıra kalitesi ve rahatlığıyla da beğeni topluyor.  

İndirimli nevresimler

Doğadan ilham alan, doğallıkla sadeliği tüm ürünlerinde bir araya getiren Chakra, fark yaratan yeni indirim kampanyasıyla yatak odalarınıza konuk oluyor. Marka, nevresim, yatak örtüsü, yorgan ve yastık ürünlerini kapsayan indirim kampanyasıyla mağazalarından alışveriş yapan herkese ikinci üründe yüzde 50 indirim imkânı sunuyor.

Mükemmel ciltler!

Güzellik ürünü Cosmed, yaz aylarında karşılaşılan nemsizlik, lekelenme, güneş koruması gibi cilt sorunlarına çözüm buluyor. Hassas ve alerjik ciltler için özel olarak geliştirilen Sun Essential SPF 50 çok hassas ciltler için yüksek koruma, güzelliğiniz için en uygun tercih oluyor. 

Gardıroplar yenileniyor!

Dockers, indirim dönemini açtı. Marka tüm ürünlerde uygulanan yüzde 50’ye varan indirimle erkeklerin gardıroplarını baştan ayağa yenilemelerine ve günün stilini yakalayan parçalara sahip olmalarına fırsat sağlıyor. 

Güzelliğe farklı bakış!

L’occitane güneş korumalı BB ve CC kremleri güzellik anlayışına yeni bir soluk getiriyor. BB Krem, kusurları gizlerken cilt yapısını düzenliyor. CC kremler ise taze, ışıltılı ve eşit bir cilt tonu sunarak cildinize doğal bir güzellik vaat ediyor.

Tatil çantası
Seyahatlerinizde yanınızda olması gereken bakım ve güzellik ürünlerinden yola çıkarak hazırlanan Nubıa Box, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde hazırlandı. Kutu içinde bulunan ürünler sayesinde günlük bakımınızı ve cilt temizliğinizi sağlayarak kendinizi çok iyi hissetmeye devam edebilirsiniz.

Yaza özel lezzetler
Oba Makarna, birbirinden lezzetli ve çok pratik makarna alternatifleriyle yaz akşamlarına tat katıyor. İnsanların sağlıklı yaşamasına katkıda bulunmak için yüksek kaliteli, güvenilir ürün çeşitleriyle hizmet veren marka, yaz için hafif bir akşam yemeği tercih edenlere özel, lezzetli makarna alternatifleri sunuyor.

Plaj modası
Plaj modasının kalbi, Türkiye’nin en büyük moda odaklı pazaryeri platformu Modacruz’da atıyor. Yüzbinlerce modasever kadın yazın keyfini sadece deniz, kum ve güneşle değil, mobil telefonu ve bilgisayarının başında da  çıkarıyor.         

Renkli rüyalar
Ağustos güneşinin enerjisini yatak odalarına taşımak isteyenler, B’linen koleksiyonunda yer alan nevresimlerle birbirinden şık ve renkli kombinler yapıyor. Yüzde 100 pamuktan üretilen, hava geçirme özelliğine sahip pamuk saten nevresimler, sağlıklı bir uyku vaat ediyor. 

Yeni bir ses
Birçok ünlü ismin yaşam koçluğunu yapan Barış Özkırış, ‘Beni Aşk Bekler’ adlı çalışmasıyla müzik listelerinde yer almaya hazırlanıyor. Sözü ve bestesi  Zeki Güner’e ait olan parçayla çıkış yapmaya hazırlanan Özkırış, ‘’İlişkiler konusunda müziğin ayrı bir yeri ve anlamı var. İşimi yaparken çoğu zaman müzikten de, ilham aldığım oluyor” dedi.