Ajandada bu hafta

Zamanda şıklık

Kadınların tamamlayıcı aksesuvarı olan saat, bir stil göstergesi olarak her dönem bilekleri süslemeye devam ediyor. Qnet için özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer® markası, kadınlar için tasarladığı yeni Allure modelini saat severlerin beğenisine sunuyor. Değerli metaller ve taşları, sonsuz değerine kavuşturarak, kaliteli mücevher ve saatler yaratan Bernhard H. Mayer®,  üst üretim teknolojisini kullanıyor.

Plaj yerine stüdyo

Yazın gelmesiyle birçok oyuncu tatile çıkarken genç şarkıcı Semra San, single çalışması için stüdyoya kapandı. Rol aldığı “Kördüğüm” dizisinin yaz tatiline girmesinin ardından,  ara verdiği müzik çalışmalarına yeniden başlayan Semra San, “Herkes tatil yapacak ama ben enerjimi işimden alıyorum. Kış sezonu benim için çok yoğun geçti. Oyunculuk kadar ilk göz ağrım müziği de göz ardı edemezdim. Tatil yerine yaz sezonunu çalışarak geçireceğim’’ dedi.

Efsaneler bir arada

Zenith, bu yıl 50.yaşını kutlayan Cohiba markasına özel olarak limitli El Primero kronograf üretti. 50 adet pembe altın, 500 adet çelikle limitli tutulan ve tüm detaylarıyla Cohiba ruhunu kadrana taşıyan özel model, zarafet ve teknik üstünlüğü bir 
araya getirerek bu dev işbirliğine yakışır bir üretim     olarak öne çıkıyor.

Ng>

Modaseverleri özel bir koleksiyonla buluşturan Ng>

Bilimsel ayakkabı
Nike tarafından tasarlanan Magista 2 krampon, beyin ve top arasında bağlantı kuran yepyeni Flyknit yüzeyi ile halı sahada teması geliştiriyor. Bilimsel testler ve hızlı prototip çalışmalarında yaşanan ilerlemeler sayesinde Nike Magista 2’nin tasarımı, temas ve     sürtünme gücünde yaşanan evrimin altını çiziyor.

Bodrum’dan ‘Öpücük’
Zeki Müren’ in aramızdan ayrılışının 20. yıl, anısına gerçekleşen, “İşte Biziz Zeki Müren” albümünün ilk video klibi, Şebnem Keskin’in seslendirdiği “Öpücük” şarkısına çekildi. Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğinde gerçekleştirilen projenin Bodrum’daki çekimlerine 15 kişilik bir ekip katıldı. Şarkının söz ve müziği Zeki Müren’e, düzenlemeleri ise İskender Paydaş’a ait.