Ajandada bu hafta

İstanbul’un tadını çıkarın!

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, müşterilerine Ramazan Bayramı’nda çok özel fırsatlar sunuyor. Misafirler 10 Temmuz’a kadar özel bayram paketinden faydalanabilecek. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyen konuklar şehrin merkezinde tatilin keyfini sürecek.

Doğal çikolata lezzeti

Dünyanın en kaliteli çikolatası ile elde üretilen Beyaz Fırın, Chez Nathalie ürünüyle bayramı tatlandırıyor. Chez Nathalie, Beyaz Fırın’ın çikolata atölyesinde, tek tek elde üretiliyor. Gerçek çikolatadan hazırlanan ürün, içine konulan gerçek meyveler ve en iyi kalitedeki kuru yemişlerle Beyaz Fırın’ın “doğal ve katkısız ürün” prensiplerini taşıyor.

Yaz gecesi stili

Cacharel erkeği, yaz akşamlarında kızıl güneş kendini mor ve yıldızlı gecelere bırakırken, kendinden emin, çabasız, rahat ve şık görünümüyle göze çarpıyor. 

Çikolata sanatı 

90 yıllık tecrübesiyle dünyanın en zarif el yapımı çikolatalarını hazırlayan Godiva, 2016 Bayram koleksiyonunu beğeniye sundu. Özel el yapımı lezzetleri bir araya getiren koleksiyon, bayram kutularıyla dikkat çekiyor.

Bilet yoksa Bla Bla Car var!
Bayramda ne yapacağına son anda karar verenler için Bla Bla Car seyahatin ekonomik ve sosyal yolu oldu. Bayram tatili sürecinde alternatif bir ulaşım yolu sunan BlaBlaCar, yeni yerler keşfetmenizii sağlıyor. 

Bayramda ünlüler geçidi
Sueno Hotels Deluxe Belek, Ramazan Bayramı’nda birbirinden özel sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapıyor. Ramazan Bayramı’nın ilk akşamında Ebru Gündeş, sahne alacak. Ardından Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, Sueno Hotels Deluxe Belek sahnesinde dünya müziklerinden seçtiği şarkıları konuklarla birlikte seslendirecek.

Antep fıstığı ve çikolatanın uyumu
MiLanGo, Antep fıstıklı ve madlen çikolata çeşitleriyle keyifli bayram sohbetlerine eşlik etmeye hazırlanıyor. MiLanGo çikolata tutkunlarına bu bayramda da alışılmışın dışında tatlar sunuyor. 

Ailecek tatil 
V For Voyage, şimdi bayramda ailece tatil keyfi yapmak isteyenlere çok özel bir fırsat sunuyor Lüks motoryatlardan oluşan filosuyla müşterilerine otel konforunda her şey dahil hizmet sağlayan V For Voyage’ın Voyager paketiyle yeryüzündeki cennet Göcek’te, ailecek unutulmaz bir bayram tatili geçirebilirsiniz.