Ajanda'da bu hafta!

Selen’den ‘Dur’ ikazı

Şarkıcı Selen Erkmen, yaza özel bir single çalışmasıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Daha önce yapmış olduğu ‘Oh Be’ adlı albümü ve ‘Yenisine Sağlık’ adlı çalışmalarından sonra 3. kez stüdyoya giren Erkmen, bu defa ‘Dur’ eseriyle müzik listelerinde yer alacak. 

Sofralara bahar geldi

Özgün tasarımlarıyla sofraları renklendiren Lav, müşterilerine birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Hazırladığı özel koleksiyonuyla marka; yenilik severler için tasarlanan Bahar, Rosy, Simre ve Dream Serileriyle sofralar adeta çiçek bahçelerine dönüşüyor.

Şıklık ve rahatlık bir arada

Dünyanın en yumuşak ayakkabısı Joya, modaya yön veren renk ve modelleriyle bu yaz kadınların tercihi olacak. Ürün, farklı modelleriyle şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen kadınların kombinlerine eşlik edecek.  İsviçreli ayakkabı markası nefes alabilir iç taban ve hava geçirgen malzemesi gibi birçok farklı özelliğiyle yürüyüşlerinizi keyfe dönüştürecek.

Serin dalgalarla buluşturuyor!

Yazın tüm renklerinden ilham alan Ng>

Evlerde ilkbahar rüzgârı esecek

Özdilek, merakla beklenen 2016 İlkbahar-Yaz ev tekstil koleksiyonuyla evlerde bahar havası estirmeye hazırlanıyor. Çiçekli ve geometrik desenlerin hâkim olduğu koleksiyon, pastel renkleri fresh renklerle harmanlayarak evlere ilkbaharı taşıyor.

Sağlıklı dişler
Parodontax Ultra Temizlik’le dişleriniz hem sağlıklı hem ultra temiz! Markanın yeni çıkardığı bu ürün hem diş eti bakımınızı sağlıyor, hem de ağzınızda ultra temizlik hissi bırakıyor. Ürünün içeriğindeki sodyum bikarbonat ve 6 bitki özüyle diş ve diş eti bakımına yardımcı oluyor.

Lezzet kavanozda! 
Ülker Çokokrem yenilenen lezzeti ve yeni cam kavanozuyla tüketicilerle buluşuyor. Krem çikolata tutkunlarının severek tükettiği, Ülker Çokokrem ailesine, kırmızı kapaklı cam kavanozla yeni bir üye de eklendi. Ürün yoğun fındık kokusu ve yumuşacık kıvamıyla tüketicilerle buluşuyor.

Alaçatı’nın içinde ayrı bir dünya
La Capria grubun markası ‘La Capria Suite Hotel’ Alaçatı’da sizleri büyülemeye devam ediyor. Yaşamın güzelliklerinden ilham alan incelikli zevk ve tasarımıyla konaklamanın en şık halini sizlere sunan hotel, romantizm sevenler için tam bir cennet. 20 odalık butik otelde suitler titizlikle hazırlandı.