Ajanda'da bu hafta!

Düşlerdeki tatil

Lüks motoryatlardan oluşan filosuyla müşterilerine otel konforunda her şey dahil hizmet sağlayan V For Voyage’ın Voyager paketiyle düşlerinizi gerçeğe dönüşüyor. Lüks bir araç sizi ve ailenizi evinizden alarak havalimanına ve uçaktan inişinizde aynı şekilde muhteşem bir hafta geçireceğiniz özel yatınıza ulaştırıyor. Doğanın tüm cömertliğini sergilediği Göcek’te kafanızı dinleyerek hep birlikte her anından keyif alacağınız tatiliniz böylece başlamış oluyor.

Zarifliğin kokusu

Güzelliğe değer katan Avon, yeni parfümü Dreams ile hayallerinin peşinden giden kadınlara sesleniyor. Marka erik, okka 

Lezzetli sunum

Dünyanın en sevilen dondurulmuş yoğurt markası Pinkberry’nin bitirim ikilisi “çikolata ve fındık” geri döndü. Tatlı ve mayhoş tadıyla müşterilerin beğenisini kazanan Pinkberry’nin, yağsız yoğurtla sunduğu çikolata fındık lezzetini taze meyveyle süsleyerek lezzetli sunum elde edebilirsiniz.

Ayrıla Ayrıla geliyor!

Geçen aylarda ‘Hadi’ adlı şarkısıyla listelere giriş yapan Levent Dörter, yepyeni teklisi ‘Ayrıla Ayrıla’yı müzikseverlerle buluşturdu. Yılın sevilen slow şarkılarından biri olmaya aday parçanın klibi Gürcan Keltek yönetmenliği ile Murat Tuncel görüntü yönetmenliğinde Balat ve Büyükada’da çekildi.

‘İki Ateş’ arasında kaldı

2014 yılında çıkardığı ‘Şimdi’ isimli albümüyle müzik dünyasında alternatif yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Mavi yeni single çalışması ‘İki Ateş’ ile müzik severlerle buluştu. Sözü Mavi’ye bestesi ise Bora Duran ‘a ait şarkının düzenlemesi de Mustafa Ceceli imzası taşıyor.

Renkli mi renkli  teşekkürler reklamı

Türkiye’nin Lovemark’ları 2015 Araştırması’nda “Türkiye’nin en sevilen deodorant markası” seçilen Rexona, tüketicilerine eğlenceli bir reklam filmiyle teşekkür etti. Çalışmada Türk insanına özgü hareketler, “I like To Move It” parçasıyla sentezlendi. 

‘En doğal’ hediye!

Sımsıcak misafirperverliğin doğal malzemelerle buluştuğu Beyaz Fırın, annelere en gerçek sevgi için en doğal hediye seçeneğini sunuyor. 

KRAL’A ÖZEL DOĞUM GÜNÜ

Rixos Premium Bodrum, Hollanda Kraliyet ailesinin geleneksel olarak kutladığı Kral’ın doğum günü olan King’s Day partisiyle Hollandalı turistlerin gönlünü fethetti. Gecede tamamen Hollandalılara özgü sokak partisi konsepti otelin içine taşındı. Davetliler yerli ve yabancı müziklerle keyifli bir akşam geçirdi.