Ajanda'da bu hafta!

Fotoğraf tutkunları yola çıkıyor

Fotoğraf tutkunları yola çıkıyor

Fujifilm X-Büs, 29 Nisan’da İstanbul’dan yola çıkacak ve yaklaşık 7 bin km yol yapacak. 30 Nisan’da Eskişehir’de başlayacak eğitimler, aralarında İzmir, Antalya, Konya, Adana, Trabzon, Kayseri, Ankara ve Samsun’un da olduğu toplam 22 şehirde tekrarlanacak. 

Çevreci eğitim

Kadıköy Maarif geleneğiyle eğitime devam eden KALEV İlkokulu’nda Eko-Okullar programı ve Doğa Dönüşümlü Ağaç Olan Kalem projesi hayata geçiriliyor… Öğrencilere çevre bilinci ve çevre yönetimi aşılamayı hedefleyen programda ayrıca “Çöp–Atık-Geri Dönüşüm” projesi içinde çalışmalar  yürütülmeye başlandı.

Duygulara can veren performans!

Genel Sanat Yönetmenliğini Dr. Salih Karaaslan’ın yaptığı kadrosunda ise İpek Altay, Burak Soytemiz, Güven Sezgun, Günseli Gündoğ ve Deniz Sezgun’un yer aldığı Oyuncu Arkadaşlar İstanbul, tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. 8 Mayıs’ta Tatavla Sahne’de oyun sergileyecek olan ekip, izleyicilere farklı bir deneyim sunacak. 

Şık ve konforlu hediye

ELLE’den annelere hem şık hem konforlu ayakkabılar… Yeni sezon koleksiyonunu metalik derilerden canlı renklerdeki espadrillere etnik desenli sneakerlardan yüksek topuklu ve aksesuarlı ayakkabı konseptiyle hazırlayan marka, anneler       için de zengin bir yelpaze sunuyor.

Biri anneme biri bana 
Penti, Anneler Günü’nde ‘Biri anneme biri bana’ diyen çocuklara eğlenceli bir hediye fikri sunuyor. Diz üstüne kadar uzanan tavşan desenli ‘Bunny’ çoraplar, uyumu seven anne-kızlara göre mükemmel bir tarz! Yeni sezonun vazgeçilmezi diz üstü çorap görünümü sağlayan külotlu çoraplar, hem çocuk koleksiyonunda hem de yetişkin koleksiyonunda sunuluyor. 

Avon’la annenizi mutlu edin
Kozmetik markası Avon, özel günlere anlam katmaya devam ediyor. Hediye alışverişini keyfe dönüştüren marka, takı koleksiyonlarından ev aksesuvarlarına kadar sunduğu sayısız alternatifle Anneler Günü’nü unutulmaz kılıyor. En özel günlerde hediyesiyle iz bırakmak isteyenler, eşsiz ürünlerle bunu başarabilecek.

Sultanlara yakışır kahvaltı
‘Anneler Günü’nde annesini doyasıya şımartmak isteyenler, Çırağan Sarayı’nın İstanbul Boğazı’nı gören Laledan Restoran’ın da bir araya geliyor. 300’den fazla doğal ağırlıkta çeşitli lezzetle dolup taşan şehrin en zengin büfesine sahip pazar brunch’ı başta anneler olmak üzere herkesin damaklarını şenlendirecek. Köşe bucak çikolatayla dolup taşmış “Çikolata Odası” ise bu özel güne tat katacak.

Peynir zenginliğinde brunch
Lacivert, Anneler Günü’nü Boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir brunch ile taçlandırıyor. Mekân, Türkiye’nin dört bir yanından deneyebileceğiniz ballar, birbirinden farklı reçeller, Konya’dan, Mengen’den, Van’dan ve Erzurum’dan gelen peynirler ve birbirinden lezzetli diğer kahvaltılık ürünlerle brunch keyfini dolu dolu yaşatıyor. 

Lezzetli hediye
Gerçek İtalyan lezzetleriyle misafirlerine kusursuz bir mönü sunan Mezzaluna, ‘Anneler Günü’ için tatlı sürprizler hazırlıyor. İtalyan restoranı olan mekân, özel güne hazırlanan sürpriz tatlılarıyla dikkat çekiyor.

Tadı damaklarda kalacak
Renaissance Polat İstanbul Hotel’de Anneler Günü’ne özel brunch… 10.00 ila 14.00 saatleri arasında Daphne Restaurant’ta düzenlenecek olan etkinlikte uluslararası ve yöresel lezzetler zengin bir çeşitlilikte sunulacak. 

Sürprizlerle dolu bir pazar
Mövenpick Hotel Istanbul, Anneler Günü’nde canlı piyano müziği ve çocuklara özel cupcake süsleme kursunun eşlik ettiği sürprizlerle dolu bir brunch sunuyor. AzzuR Restoran’da düzenlenecek olan brunchta özel lezzetler sunulacak.