Ajanda'da bu hafta!

Birçok sanatçının uzun yıllar vokalistliğini yapan Gülden Taşkın, bu kez kendi yorumuyla müzikseverleri selamlıyor.

Gülden’le ‘Her Gece’

Birçok sanatçının uzun yıllar vokalistliğini yapan Gülden Taşkın, bu kez kendi yorumuyla müzikseverleri selamlıyor. İki şarkıdan oluşan maxi single ile müzik dünyasında ‘Bende varım’ diyen  genç sanatçı, ilk klibini ‘Her Gece’ adlı şarkısına çekti. Şarkısının söz ve müziği Caner Altınbaş,  aranjesi ise Tamer Özkan’a ait... Video klibin yönetmenlik koltuğunda Tamer Aydoğdu oturdu.

Zaman sizin için aksın

Sevginizi anlatmanın en romantik yolu Nava Metro’dan geçiyor... Farklılığını fonksiyonel ve göz alıcı tasarımlarıyla ortaya koyan Nava; Milano Metro Hattı M1’in 50.yıl dönümü için tasarlanan Metro kol saati hediye setiyle Sevgililer Günü’nü özel kılıyor.

Çikolata yapım kursu

Sevgililer Günü’ne özel çikolata yapımı kursu ile Giovanni Terracciano ve Danilo Zanna’dan aşkın en tatlı tarifi... Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ve TV yıldızı misafir şef Danilo Zanna, sevdiklerine leziz çikolatalar hazırlamak isteyenler için 5 Şubat’ta çikolata yapımı kursu düzenliyor.

Aşka kahve arası

‘Sevgililer Günü’nde aşkınıza biraz lezzet katmaya ne dersiniz? Yanıtınız “Evet” ise Caffè Nero’da 14 Şubat’a özel hazırlanan kalpli cookie’ler ve üzeri kırmızı bir kalple süslenmiş çikolatalı cupcake’lere ve onlara eşlik eden mocha’ya bayılacaksınız.

Gizia’dan deniz esintisi

Özgün tasarımlarıyla trendleri belirleyen GIZIA’nın 2016 ilkbahar yaz Cruise Line koleksiyonu, uzak denizlerin serin mavi tonları ve uçsuz bucaksız bej kumsalları yazı çağırıyor. Yalınlığın şık ve rahat detaylarla bütünleştiği tasarımlar     stilize çizgilerle hayat buluyor.

Samimi lezzet

Özsüt’ten Çikolata Kestane, kestanenin lezzetini çikolatanın tutku dolu keyfiyle bir araya getiriyor. Bu özel mini pasta, yoğun lezzetlerden hoşlananlara hitap ediyor. Marmara ve Ege’nin ormanlarından toplanan taze kestaneler, üst kalite çikolata ve günlük çiftlik sütüyle birleştiriliyor. 

Yazın gözlük modası

Vogue Eyewear, bu sezon iki yeni hikâye daha sunuyor: ‘Drops Koleksiyonu’ ve ‘Circled C Koleksiyonu’. Bu yeni hikâyeler Vogue Eyewear’ın gözlük tasarımında, sofistike bir yaklaşımla feminen stilin gerçek modern vizyonunu ifade eden araştırma ve tasarıma sürekli bağlılığını kanıtlıyor.

Kaliteli müzikseverlere

İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde bulunan ‘’primeclass’’ Lounge’da, ünlü DJ Hakan Kabil’in koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinliklerin coşkusu “Primeclass - Happy Hours” albümünde bir araya geldi. Albümünün sanat yönetmenliği ve mix çalışmaları da Hakan Kabil’e ait.

Ayaklar püskül püskül!

Yılın yükselen trendi püskül modası, Deichmann’ın botlarında hayat buluyor. Kombinlerin en havalı detaylarından olan püskül ile tasarlanan Deichmann botlar, en sade stilleri bile dikkat çekici hale getiriyor.

Siyahlar daha siyah!

Yeni Ariel Black Sıvı Deterjan ile siyah ve koyu renkli giysileriniz her yıkamada canlı ve parlak kalarak ilk günkü güzelliğini kaybetmiyor. Böylelikle henüz birkaç kez giydiğiniz ancak yıkamadan dolayı rengi solan ve canlılığını yitiren kıyafetler de tarihe karışıyor.