Ajanda'da bu hafta

Moskova’da Dosso Dossi damgası!

Rusya’nın en önemli ödül töreni olarak kabul edilen “Altın Gramofon Ödülleri” Dosso Dossi Fashion Show’un ana sponsorluğunda Moskova’da yapıldı. 

Lee’de ekose dansı…

Stil sahipleri; ekosenin enerjisinden, gücünden ve rahatlığından vazgeçmiyor. Amerika’nın ünlü denim markası Lee, dikey ve yatay çizgilerin renkli dansı ekoseleri, kış mevsimiyle buluşturuyor. Ekosesiz düşünülemeyen kış, markanın yeni ürünleriyle tamamlanıyor.

Ciltler yeni yıla hazırlanıyor!

Nuxe yeni yıla özel ürün… Mükemmel etkisiyle ve benzersiz yapısıyla vazgeçilmez olan Huile Prodigieuse, çok amaçlı kuru yağ, şimdi sınırlı sayıda ve özel siyah şişesiyle kuru yağ tutkunları ile buluşuyor. Ürün içeriğinde bulunan 6 yağ çeşidiyle cilt ve saçları besliyor. 

Yılbaşının değişmez adresi

Yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı hindi, Nişantaşı Başköşe’nin kendine has yorumuyla sofraların başmisafiri oluyor. Özel olarak yetiştirilen hindiler, 4 saat fırında reçetesi sır gibi saklı muhteşem sosuyla pişiriliyor. Mekân, yılbaşı hindinizin yanında hindi yağı ile pişirilen kestaneli iç pilavı da sunuyor.

Gün boyu rahatlık

Tarz sahibi erkeklerin gardıroplarının kilit oyuncuları ayakkabılar, Lufian’ın kış koleksiyonunda erkeklere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Doğal malzemeler kullanılarak tasarlanan markanın ayakkabı koleksiyonu, gün boyu rahatlık sağlıyor.  

Kızlar annelerine benziyor!

Anneler ve kızlar sevgilerini, Yeni İnci ürünleriyle paylaşıyor. Annelerine benzemek isteyen kız çocukları artık markanın ikili pijama takımlarıyla tıpatıp annesi olacak… Kadın ve erkekler için birbirinden farklı model, tür ve ihtiyaca yönelik iç giyim ürünleri tasarlayan Yeni İnci, soğuk kış günlerini ısıtacak pijama takımları ile konforun modasını yaratıyor. 

Geleneksel tatta ayrıcalık

Sunduğu her ürününde doğallığı ön planda tutan sütlü tatlının ustası Bolulu Hasan Usta, şimdilerde yepyeni bir lezzetle karşınızda. Türk- Osmanlı mutfağının en değerli tatlarından olan lokum şimdi ustasından evlere konuk oluyor. Fıstığın ağızda bıraktığı enfes tat, lokumun damakta bıraktığı haz ile müşterilerini bekliyor.